hally -> RE: Zene sa Hidzabom (9.8.2012 15:16:04)
|
IZVORNA PORUKA: muminka Es-Selamun Alejkum drage moje :) da vas pitam nešto, možda je malo nezgodno pitanje :) Za vas, koje ste udate, a niste zaposlene, već su vaši supruzi zaposleni, kako funkcioniše vaš brak?! Ja sam relativno mlada, 22 god i ima govora o mojoj budućnosti sa jednim muminom (braku) pa me zanima kako to ide kod vas?! :) Ja bih se nekako čudno osjećala da za svaku sitnicu moram od supruga novac tražiti, a obrazovana sam,ali isto tako znam da je suprug dužan da izdržava... De pomozite mi malo savjetima, Allah vas nagradio :) :) we selam mila. pitanje na mjestu :) to treba da bude vas dogovor. ja dugo nisam radila, muz jeste , hvala Allahu i to je NASA nafaka. ti imas pravo na to. najbolje da se dogovorite kako ne bi dolazila u situaciju da ti bude nezgodno. mi recimo rasporedimo novac od plate, stavimo svoje i djecije potrebe, za kucne potrebstine i sl. on bi svakako trebao da zna da je sve sto on zaradi i tvoje. kazem ti, sve je stvar dogovora. razgovaraj s njim o tome ranije. sigurna sam da cete naci neko zajednicko rjesenje. Allah da ti olaksa i podari ti onoga s kim ces upotpuniti svoju vjeru
|
|
|
|