RE: Macina trava i vrkuta (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Dadli -> RE: Macina trava i vrkuta (22.4.2013 15:10:36)

vjerovatno svaka od nas ima drugacije simptome, jer nam organizam nije isti. ja sam je pocela piti krajem januara i sve do proslog ciklusa mi je bilo nekako neredovno praceno bolovima u jajnicima (sto je ocigledno znak da se nesto desava u organizmu) ali je zato prosli ciklus bio skolski. nadam se da ce i ostali biti takvi. samo naprijed u ispijanju.

franc_i_sa -> RE: Macina trava i vrkuta (22.4.2013 16:22:15)

Hvala na odgovorima, znaci mogu nastaviti piti, malo sam se bila prepala. sledece sedmice dobijam i cica mamcu pa cu i nju ukljuciti. Zelim nam svima puno [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif].

LELANI -> RE: Macina trava (24.5.2013 0:21:22)

nova sam na forumu,.... u braku sam skoro 3 godine, ali tek 7 mjeseci unazad pokusavam ostati trudna,, nedavno / druga sedmica/ o d kada pijem macinu travu u kombinaciji sa vrkutom, nadam se pozitivnom rezultatu

dandi84 -> RE: Macina trava i vrkuta (24.5.2013 7:09:28)

IZVORNA PORUKA: LELANI

nova sam na forumu,.... u braku sam skoro 3 godine, ali tek 7 mjeseci unazad pokusavam ostati trudna,, nedavno / druga sedmica/ o d kada pijem macinu travu u kombinaciji sa vrkutom, nadam se pozitivnom rezultatu

Srećno sa ispijanjem čajeva....Biće naravno rezultata...Moramo pozitivno razmišljati i najboljem se nadati....
Dođi u čekaonicu da zajedno čekamo naše [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]....
http://www.ringeraja.ba/forum/cekaonica-u-maju/m_1734361/mpage_93/tm.htm#1762550
Ovdje pišemo o svemu...

LELANI -> RE: Macina trava i vrkuta (25.5.2013 8:39:48)

HVALA NA PODRSCI!!!

vodolija_ -> RE: Macina trava i vrkuta (27.5.2013 20:12:53)

pozdrav svima..ja sam do sada kupovala macinu travu kod 5 razlicitih zena, ali nijedna mi nije gorka bila, pa me zanima gdje vi kupujete m.travu..[sm=smiley1.gif]

dandi84 -> RE: Macina trava i vrkuta (28.5.2013 7:33:51)

IZVORNA PORUKA: vodolija_

pozdrav svima..ja sam do sada kupovala macinu travu kod 5 razlicitih zena, ali nijedna mi nije gorka bila, pa me zanima gdje vi kupujete m.travu..[sm=smiley1.gif]

Kupi u apoteci Macinu travu-Marubi herba...Tu traži jer imas i drugih Macinih trava...Srećno sa ispijanjem i da nam ubrzo javis da si [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image]...

vodolija_ -> RE: Macina trava i vrkuta (28.5.2013 11:02:37)

dandi84 hvala puno na odogovoru, nadam se da cu uspjeti naci tu pravu m. travu [sm=smiley1.gif] a nadam se da ce aBd biti ubrzo i [sm=duda.gif] i tebii od srca punoooo srece

Leptiri -> RE: Macina trava i vrkuta (28.5.2013 11:19:30)

Imas je i u DMu...sretno [sm=bravo.gif] da sto prije ugledas [sm=rozacrtici.gif]

vodolija_ -> RE: Macina trava i vrkuta (28.5.2013 11:55:47)

cuj u DM-u, super, hvala na pomoci, svakako cu da pogledam..i tebi od srca jedno veliko, debelo [sm=rozacrtici.gif] zelim

dandi84 -> RE: Macina trava, vrkuta, crveni zdravac i ostale ljekovite biljke (28.5.2013 11:57:39)

IZVORNA PORUKA: vodolija_

cuj u DM-u, super, hvala na pomoci, svakako cu da pogledam..i tebi od srca jedno veliko, debelo [sm=rozacrtici.gif] zelim

Eto draga moja dođi nam u Čekaonicu da se družimo i da zajedno iščekujemo nase plusiće...
http://www.ringeraja.ba/forum/cekaonica-u-maju/m_1734361/mpage_105/tm.htm#1767215

Leptiri -> RE: Macina trava i vrkuta (28.5.2013 12:26:02)

Imas zasigurno u DMu i bas je ta za zatrudnjivanje. Obavezno nam se pridruzi u cekaonici,sa nama je cekanje [sm=rozacrtici.gif] mnooogo lakse[sm=bravo.gif]

LELANI -> RE: Macina trava i vrkuta (28.5.2013 22:00:41)

POZDRAV PRISUTNIMA, IMAM PITANJE VEZANO ZA M. TRAVU JELI JE PIJETE ZA VRJEME PLODNIH DANA I NAKON , ILI ???

dandi84 -> RE: Macina trava i vrkuta (29.5.2013 7:38:39)

IZVORNA PORUKA: LELANI

POZDRAV PRISUTNIMA, IMAM PITANJE VEZANO ZA M. TRAVU JELI JE PIJETE ZA VRJEME PLODNIH DANA I NAKON , ILI ???

Najprije piši malim slovima, pisanje velikim slovima na forumu znači vikanje...
Macinu piješ do ovulacije....A nakon ovulacije piješ Vrkutu...Pauza za vrijeme menstruacije...

LELANI -> RE: Macina trava i vrkuta (29.5.2013 20:34:13)

Hvala puno "dandi 84" na informaciji!!!Tako sam i mislila, ali nisam bila sigurna. Sory na vikanju!!! Nisam znala , jer sam nova :)
Ako neko zeli imam recept za muzice da napravite,,, kazu da je super dok vi pijete caj,,,,za njih je opet dobro neto drugo:)))

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (29.5.2013 20:42:12)

[Sadržaj poruke je obrisan]

vodolija_ -> RE: Macina trava i vrkuta (30.5.2013 10:06:02)

kupila sam u dm-u macinu tr., jeste gorka, al meni nije strasno, moze se piti..hvala vam na pomocii, zelim vam svimaa [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]

LELANI -> RE: Macina trava i vrkuta (30.5.2013 12:58:42)

"buba 29" trenutno sam na poslu a neznam na pamet recept,pa cu ti napisati veceras.
Hvala na lijepim zeljama, zelim ti isto :)))

vodolija_ -> RE: Macina trava i vrkuta (30.5.2013 13:10:19)

LELANI
ako nije problem napisi nam svima [sm=smiley1.gif]

LELANI -> RE: Macina trava i vrkuta (31.5.2013 7:09:03)

Naravno da nije problem!!![sm=smiley1.gif]

Uzeti po 100 grama oraha, badema, kikirikija (neslanog), lesnika, kokosa, susama, oljustenih semenki bundeve, oljustenih semenki suncokreta (neslanih), suvog grozdja, suvih smokava, suvih sljiva i suvih kajsija, sve naseckati vrlo sitno i dobro pomesati sa 1 teglom odn. 1 kg prirodnog meda.
To neka jede svaki dan po jednu kasicicu ujutru i uvece... tako je po receptu
mada moze i vise[sm=smiley1.gif]

vodolija_ -> RE: Macina trava i vrkuta (3.6.2013 14:14:25)

LELANI hvala puno [sm=smiley1.gif]

LELANI -> RE: Macina trava i vrkuta (3.6.2013 21:19:28)

Nema na cemu "vodolija"

sole1 -> RE: Macina trava (11.6.2013 10:21:40)

Puno zena ima pozitivna iskustva sa macinom travom. Neke kombinuju sa zdravcem i vrkotom. U nekoj klinici za lecenje steriliteta u Sloveniji preporucuju upotrebu ovih cajeva.
Pogledaj ima par foruma gde su zene iznele svoja iskustva.
Macina trava se pije pre menstruacije, a virak moze citav mesec. I ukoliko zena ostane u drugom stanju obavezno da prekine uzimanje macine trave.

Ma_Ja -> RE: Macina trava (11.6.2013 13:07:36)

Iskreno..popila sam jedno polje i macine i vrkute i eto kod mene nije bilo nekog pomaka, iako ima puno zena kojima je bas to i pomoglo.
A opet Bog zna sta je za koga dobro. [sm=smiley1.gif]

gami -> RE: Macina trava (12.6.2013 10:34:57)

Pozdrav za sve! Da li mi neka od vas može reći koliko košta Macina trava u apoteci u Banjoj Luci?
Dok čekam vantjelesnu probala bih sa čajem. Unaprijed hvala[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>