enaaa -> RE: Macina trava i vrkuta (23.3.2013 16:22:04)
|
Dadli evo ti moje iskustvo sa cica macom i vrkutom Ciklusi su mi obicno bili od 26-27, a rijetko 29/30 i prvi mjesec ispijanja cini mi se da mi je [sm=hudicek1.gif] dosla 24dc, al ono sto sam primijetila da vise nisu obilne i sada su bez bolova, prije sam uvijek morala nesto da popijem, toliko me stomak bolio. Ja sam ovaj mjesec napravila pauzu i sa cica macom i sa vrkutom, jer sam i ja cula da se nakon 3 mj. pravi pauza, pa mi je [sm=hudicek1.gif] dosla 26dc i evo opet sam nakon nje pocela sa cica macom. Ja koliko se sjecam nikada nisam macinu travu pila 7 dana, uvijek mi se pojavi prozirna sluz i ja onda prestanem sa ispijenjem, tako da mi se i sada isto desilo, al sada sam odlucila da pijem caj, pa sta bude. Mnogi pisu da su im ti cajevi jako gorki, pogotovo cica maca, a meni je bas ugodna za piti, i jos je pijem bez secera i bez meda. Ja dnevno pijem mozda po pola litra, sve zavisi, nekad manje nekad vise[sm=smiley1.gif] Jos da ti kazem da je meni prosli mj.[sm=hudicek1.gif] trajala jako kratko, samo 3 dana, i imala sam neke simptome sto nikad nisam, poslije zavrsetka mene je stomak bolio kao kada treba da dobijem, onda mi se javljale mucnine poslije svega sto pojedem ili popijem...tako da me to natjeralo da odem na pregled[sm=smiley36.gif] cak sam i testove radila, al svaki je bio neg. Meni jesu malo ti cajevi poremetili cikluse, al nema veze, bitno mi je da [sm=hudicek1.gif] vise nisu obilne i da me stomak ne boli Ja sam napravila pauzu i sa cica macom i sa vrkutom, a ne znam da li sam trebala praviti pauzu sa vrkutom, pa se nadam da ce ti se neka od zenica javiti i napisati svoje iskustvo Sretno sa ispijanjem i da aBd-a ubrzo ugledas[sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|