Mericca -> RE: Macina trava i vrkuta (25.1.2013 19:56:40)
|
Maja1309 Draga Maja1309 , dobila sam odgvore na neka svoja pitanja, danas sam uradila test i pozitivan je..odmah sam otisla na ginekoloski ultrazvuk i tamo u materici nema nista, pasicka me poslala na HCG test da otklonimo sumnju na vanmatericnu trudnocu i zamislite test je pokazao topet rudnocu. kad sam se vratila pasicki ona mi je pojasnila ovako, na dan kad sam ocikivala menstruaciju imala sam uzasnu glavobolju i mislila sam da je to simptom ciklusa koji predstoji, pa sam popila brufen 400mg i nakon par sati jos jedan takav jer glavobolja nije prolazila, i pocela sam krvariti, ona smatra da sam bila trudna i da sam lijekovima izazvala spontani..krvarenje od sinoc i danas je nastavak ciscenja organizma..u proslom mjesecu da prvi put pila macinu travu redovno 7 dana i to poslije ciklusa, a prije ovulacije i mislim da sam zanijela tada..u pon radim ponovo HCG i trebalo bi da opada ako je sve ok, i onda bi mi onda dala terapiju da se sve fino ocisti samo od sebe da ne moram ici na kliniku da mi to rade.. Mislim da macina trava ipak je ucinila svoje, jer ranijih mjeseci smo radili na bebi ali nista..
|
|
|
|