Mir@H -> RE: Macina trava i vrkuta (13.7.2012 15:05:38)
|
Mi smo pokusavali zatrudniti godinu dana,bezuspjesno. Nisam isla doktoru mislila sam rano je ipak jos,imala sam redovne cikluse,tacno sam znala koji dan cu procuriti. Jednom mi je komsinica davala nekih cajeva za prehladu i izmedju ostalog kaze evo ti i amcine trave kad htjednes imati bebu. Meni to bilo smijesno,reko kakva ba macina trava. Znaci ne znam tacno koja je vrsta,citala sam da ih ima vise vrsta. Ostavim ja to po strani i nakon godinu dana oept naletim na to,i ajd reko da probam s tim. Pila sam dva mjeseca,prvi mjesec sam imala nenormalno mnogo sekrete,kazu to je ciscenje organizma, i tacno 14 dan ciklusa osjetila sam bol u rpedjelu desnog jajnika,kasnije sma proctala da je to od ovulacije. Naredni mjesec nastavila sam piti caj,dnevno po jendu solju i opet 14. dan osjetim jak bol u predjelu desnog jajnika,kazem mm evo ga ovulacija ajde da probamo. On mi se smijao,vec je mislio d anesto nije ok kod nas,da ne mzoemo imati bebu,ali eto imali smo odnos iako me bas bolilo u rpedjelu jajnika i niej bilo nimalo ugodno. Od tad zahvaljujem koni i njenoj amcinoj travi,ocito ja prije toga nsiam ni imala normalne ovualcije,ili ih bar nisam niakd osjetila...ne znam sta je,uglavnom za 2 dana mi je termin,ocekujemo svoju princezu aBd :D sretno svim trudilicama i pijte sto vise cajeva i sto manje hemijski dobivenih preparata.
|
|
|
|