mama2884 -> RE: Macina trava i vrkuta (11.3.2012 11:30:34)
|
Macina trava i vrkuta su 2 caja koja bih ja svakoj zeni preporucila...bilo da je u pitanju regulacija ciklusa,bili da su upitanju anovulatorni ciklusi,polipi,miomi...planiranje trudnoce....itd....Licno sam pila prvih 10 dana ciklusa samo macinu travu, a od 11 DC pa nadalje vrrkutu...ciklusi su mi bili haos,anovulatorni itd....prvi put sam ostala trudna odma drugi mejsec...drugi put sam ponovo pila an isti nacin navedenu kombinaciju,da bi mi se ciklus regulisao (jer je znao trajati i do 70-90 dana),i tako sam ostala trudna po drugi put.....E sad koristim vrkutu ali u obliku tableta, dode u pakiranju 24 kom i kostaju 8 km....cisto sam promjenila,jer sam popila livade macine trave i vrkute......I moj savjet...koji sam na koncu i ja sama dobial kod planiranja prve trdunoce....a vjerujte prosla svasta..i svakake nalaze...ne letiti prve dane ciklusa na sex...Taman kada dode sredina ciklusa ili njegov kraj ( kod mene su O npr bivale oko 19-20 DC, i to nakon klomifena,a kad pijem klomifen i dabroston onda oko 15 DC) vi necete biti zainteresirane za sex,mislil svodit ce se sve na pravljenje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image].Znaci strpite se,i od 11 DC navalite.....Sretno svima.
|
|
|
|