acudesa -> RE: Potrebna mi je informacija (4.2.2010 22:10:11)
|
IZVORNA PORUKA: malena27 RR Drage moje forumasice, treba mi informacija gdje se moze jesti na putu Tuzla-Orasje? Bilo bi ukupno 40 osoba (vecina djece) sto znaci da ugostiteljski objekat treba da bude veceg kapaciteta i obzirom da djeca najvise vole fast food, meni bi se sastojao od cevapa, mijesanog mesa i pomfrita. Hvala svima koje odgovore. IZVORNA PORUKA: Chuchi Kad prodjete Gracanicu , i idete prema Tuzli, imaju oni bazeni pored ceste (valjda jos imaju[sm=zmeden.gif] ) e tu bi isto trebalo da se mozete odmoriti, znam da tu ima dobar restoran na tim bazenima, to vam je s vase strane na desnoj strani ceste. I eto ovi koje sam vec rekla. Jer vi ne stajete u Tuzli vi samo prolazite pored Tuzle, tj. preko Sicke petlje. IZVORNA PORUKA: djevojčica malena27 ako ćete prolaziti kroz gračanicu dole imaju super restoran etna se zove imaju ja mislim sve što si navela pice,hamburgere jela sa roštilja............plus kolači ........ima svega.mi često idemo....čak nekada imaju i muziku..........uživo..tamburice ovo ono......[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] IZVORNA PORUKA: adannn IZVORNA PORUKA: djevojčica malena27 ako ćete prolaziti kroz gračanicu dole imaju super restoran etna se zove imaju ja mislim sve što si navela pice,hamburgere jela sa roštilja............plus kolači ........ima svega.mi često idemo....čak nekada imaju i muziku..........uživo..tamburice ovo ono......[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Potpisujem,to je pravi raj,što se tiče cijena super jeftino u restoranu.Objekat je ogroman,ima mjesta i unutra a i terasa vani.....To ti je malena i moja preporuka,a fast food im je ekstra....Znači ETNA TRŽNI CENTAR na ulazu u Gračanicu od Tuzle,s lijeve strane....Ako je neka pomoć Bingo je odmah preko puta,ali prepoznat ćete Entu jer je fantastična i lijepo izgleda....Sretno IZVORNA PORUKA: HannaS Sto se tice Hotela Park u Srebreniku,hrana im je extra u restoranu,mada je poskupo(ako vam to igra ulogu),ali je onako vise gotivan restoran.Kod Avdage bas i nije nesto.E imas isto Motel Orion,to ti je kad izadjes iz Srebrenika,nekih 10km prema Orasju,uglavnom prije tunela skrenes na desnu stranu.Tu isto ima vjestacko jezero.Meni je tu super atmosfera,ima fast food pored jezera i veeeelika basta.A imate i parking za bus!Ne mozes promasit jer samo taj motel stoji u toj prirodi.
|
|
|
|