mamma mumi -> RE: Slab apetit djeteta (7.11.2010 23:38:57)
|
Drage moje, vidim da imamo isti problem. Moj Tarik je do skoro jeo super, medjutim u zadnje vrijeme je nazalost naucen na slatkise, koji mu se daju mimo mene( nana naravno),monte bi jeo cijeli dan, pavlaku i puter. Ja se posto radim nadignem sabahile napravim supu, povrce, ali, se to slabo pojede, jer mu se izmedju obroka, daju slatkisi. kada sam kuci, prdzavam se 3 obroka, ali npr. ja mu dam dorucak, pojede, onda sidje kod nane, ona kasnije jede i njemu opet da nekih maza, slatkis i kada dodje vrijeme rucku naravno da nije gladan, potom popodnevno spavanje, ustane, tarzi puter, pavlaku, ja mu nedam, plac, vriska, trazi monte , ja popustim na kraju dam mu sto trazi,i tako ukrug. Kako da dokazem da on mora imati 3 obroka, nista izmedju. Kada sam pokusala to nani objasniti, da mu nedaje mimo obroka, niti kada ona jede, njen odgovor je kako cu pustiti dijete da gleda da ja jedem[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].Ma naprosto ludim. Jos mi veceras dodje i kaz znas nekako mi je smrasao.Uh
|
|
|
|