Emra -> RE: Slab apetit djeteta (6.5.2013 11:10:13)
|
Drage mame, vidim da se vec neko vrijeme niko nije obratio na ovu temu, sto mi govori da mozda nemate iste moje muke i drago mi je zbog vas, ali ja sam vise ocajna i ziva ne znam sta cu!!!!!! Moj sin ima 2 god. i 10 mjeseci, od pocetka je imao problem sa apetitom, slabo jede, ogranicen je izbor hrane i to sto pojede je na prevaru i kroz igru, pred comp. itd. Posao je u vrtic prosle sedmice i tamo nije jeo, sada sam ga nahranila kuci i poslala pa cemo vidjeti. Sta da mu uzmem za jacanje apetita, on do sada nie bio bolesljiv, dajem mu med ujutro, narandzu i malo grejpa poslije dorucka ili cveklu i mrvu sok isto poslije jela sa tableticom vitamin C, Krkin, to bih do sada nizmjenicno davala, cesto je vani i nije bio bolesljiv, ali mi je i dalje osvrt na apetit, on zine ali stalno drzi sa strane dok odd toga ne napravi kasu, kupila sam mu danas Omega 3 sirum Medexov, ali kako svatih to je za imunitet, hajde ispice ga, koristice mu, posto je posao u vrtic, ali sta raditi za apetit, pomozite mi i unaprijed vam hvala
|
|
|
|