mishkica -> RE: Slab apetit djeteta (31.3.2013 23:00:05)
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: mishkica Skorpija, jesi li primijetila promjenu u boji kakice dok je pio sanostol? meni jetrva iz Amerike spremila neke kapi za apetit sa zeljezom u sebi, nista nisu pomogle, ali mene strah bilo do kraja ih i dati, kakila mi crno tada, i ja pitala svoju pedi, i ona mi rekla da prestanem sa tim, jer je to visak zeljeza, i onda nisam dalje davala, a ukljucila bi joj nesto za apetit, opet ne znam sta bi, zeljeza ima, to joj nije potrebno, vadili smo nalaze i super su[sm=bravo.gif]ali kad je kuci ta ne bi nista jela, jedino kod moje mame i u vrticu, a kod sveki je uvijek za nju tarhana sa mljevenim mesom, ili riza an telecim nogicama, ona to za nju specijalno, jer to pojede[sm=smiley36.gif] Hvala mama alma, jeste rekla je ona da je tamnija zbog toga, ali je bila bas crna, i kaze ako je crna da je to visak njenom organizmu, jer sam ja to i uzela na svoju ruku, zbog apetita, ne zeljeza, pa je ona odmah na mene da ukinem, kao nepotrebno dajem nesto sto ne treba, a inace moja pedi voli mrsaviju i zivahniju djecu, njoj je moja M pojam djeteta, kaze za americkog magazina, a ja se slomih otkad se rodila da pojede stogod, uvijek zlohrana[sm=smiley13.gif] miškice, od svakog preparata koji se koristi za popravljanje željeza, stolica bude crna, nije mi jasno kao ti pedijatrica nije to rekla, neko tako, ja sm pilamnogo preparata, i znam prviput da sam premrla, sada znam, pa evo prati, kada jedeš ili piješ nešto što ima jako punjo željeza stolica bude crna ili tamnija nego inače
|
|
|
|