Lady26 -> RE: par pitanja za mame koje NE DOJE (22.2.2011 16:00:33)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Lady, jesi li išta od ovoga konsultovala sa pedijatrom? Postavljam puno pitanja, ali nekako me zainteresovala tema, jer znam da se i sa formulom muka muči, jer ne možeš nači nekih pouzdanih informacija i zato me interesuje koliko su pedijatri od pomoći? Sorry tek vidjeh tvoje pitanje... Naravno, prvi put je odbijala ad 5-6 dana sa 3,5mj i odvedem je dr, kaze da promijenim mozda joj se gadi i bila je upravu...hipp je pocela piti bez problema. Nakon toga je sa 7-8 mjeseci opet odbijala nekoliko dana flasicu, ludila sam, mijenjala flasice, cucle na flasicama...na kraju opet pedijatru da pogleda grlo i sl, kaze sve u redu i da opet probam dati drugu formulu (cak je rekla ako ne prihvati drugo ad mlijeko da predjem na kravlje, mada nije pobornik mijenjanja formula ali beba mora onusiti kalcij i mlijeko), tako smo presli na bebimil .... Kad je napunila 1 godinu, e tad sam jedino samoinicijativno pocela sa mlijekom i plazmom... Napominjem da je mlijeko probala sa 8-9mjeseci (obicno mlijeko)
|
|
|
|