ismihana -> Terapija Slobodana Tešića (6.11.2007 11:28:08)
|
Drage moje, Čula sam za terapiju travara Tešić Slobodana, koja je jednostavna a kod njega jako skupa (nekoliko stotina EUR). Dosta žena kaže da im nije pomoglo, ali neke i da jeste. U svakom slučaju, zašto ne probati? Većinu stvari iz terapije sve mi ionakeo već uzimamo, ali evo nekih pravila i omjera kako koristiti: 1. ČAJEVI - U toku prijepodneva popiti jednu šolju čaja -SALVIA OFFICINALIS (Žalfija) -U popodnevnim časovima popiti jednu šolju čaja -GERANIUM ROBERTIANUM (Crveni zdravac) -U večernjim časovima popiti jednu šolju čaja -MELISSA OFFICINALIS (Matičnjak) Priprema U šolju sipati jednu kafenu kašičicu čaja i preliti sa 2 dl proključale vode.Nakon 15-20 min. procijediti sačekati da se ohladi i piti gutljaj po gutljaj, što duže to bolje. Čajeve popiti u toku dana Cajevi 1 i 3 mogu se zasladiti medom po želji 2. MATICNA MLIJEČ Ujutru i uveče, najmanje pola sata pre jela uzeti po jednu plastičnu kašiku (nikako metalnu!!!!). Mliječ polizati kao lizalicu, ne gutati već da polako sklizne niz grlo. Teglice držati u frižideru 3.PROPOLIS KAPI U toku dana 3*10 kapi propolisa, može u vodi ili na kocki šećera 4.JABUKOVO SIRĆE I MED Svako veče u času vode ramutiti 2 kafene kašike meda i 2 kašičice jabukovog sirćeta (Nabaviti 2 kg meda i 1 l jabukovog sirćeta) SRETNO NAM SVIMA [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|