TMand -> RE: terapija tešić slobodana (24.2.2010 18:44:28)
|
Nisam probala Tešićevu terapiju pa necu o njemu ni pisat.ALI,moj iskreni savjet je-posjetite travara ŠARIĆA u Mostaru.Ja sam bila neki dan i ODUŠEVLJENA SAM!!! Cekala sam skoro 4 sata da bi dosla na red...i kad sam usla--->APSOLUTNO nista nisam rekla tom covjeku,a on mi je rekao ovo " ...zelis li ti da ti pomognem da ti ocistimo lice i da mozes zatrudnit"? Ja sam ostala zapanjena! Cula sam za njega da mu ni rijec ne trebas reci zasto si dosla,on to zna. Ja sam isla sama,bez muza. Covjek mi je pogledao nesto za vratom i istrao mi koju bubuljicu i rekao ovo. da sam s 11 godina pala na leđa,dobila jaku upalu koja nikad nije izljecena i da mi je to pomaknulo maternicu! Ona nije na mjestu. I zato ne mogu zatrudni! Moram piti neke cajeve,stvljati tampone u neko ulje pa "dole" i neki tonik za lice. Doci kad popijem caj,ako se upala smanji da ce mi on namjestit maternicu i nema problema! Ja sam ostala sokirana!! RIJECI MU NISAM REKLA ZASTO SAM DOSLA KOD NJEGA!!! A do tad sam prosla trnovit put: dijagnoza PCO,nemam ovulaciju. Visok proaktin. Nakon terapije bromergonom,prolaktin OK. Uveden klomifen-nista. Puste folikulometrije... nitko mi nije ni spomenio da mi maternica nije na mjestu. On kaze da jajasca jednostavno ne mogu doci do maternice i to je problem. Inace pokusavam zatrudnit vec 2 godine... rekao mi je da iduci put povedem i muza,da vidi jel kod njega sve ok. Sam je odamh rekao da mi kemija koju sam do sad pila nece pomoc,da problem za trudnocu nisu PCO. Ja sam sva ushicena i uzbuđena!! i PUNA OPTIMIZMA! Covjek nema cijenu-ako hoces ostavis nesto,a ne moras nista! Jednostavno to morate dozivit...da vam osoba koju prvi put vidite moze pricati o vase zivotu kad da vas poznaje oduvjek! A prvi susret! Dolaze ljudi iz svih krajeva,i oni imaju prednost da ulaze među prvima...OSijek,Omiš,Austrija,Njemačka,Podgorica...
|
|
|
|