lamama -> RE: Dr. Mehmedbasic (29.1.2011 0:22:18)
|
Jelena ne treba da se briše, imaš pravo da izneseš svoju priču, drago mi je da je bebica hvala Bogu od tvoje sestre živa i zdrava, mogu samo da zamislim kakav je stres doživjela tvoja sestra kada joj je saopštio taj nalaz, užas, a i ja o njemu nemam nikakvo lijepo mišljenje a ni iskustvo, naime vrlo mi je uspješno napravio treću vanmateričnu trudnoću na zaćepljene jajovode, a prije toga je radio mi nalaz HSG-a, gdje je ustanovio začepljenja na oba jajovoda, i nije mi predložio laparoskopiju do mi probaju propuhati, nego na takve jajovode inseminaciju, nalaze od operacije, imala sam ih tri nije ni pogledao, obećavao je svojim ljubaznim glasićem sve naj, naj, e kada je došlo do belaja ne zna šta će, te ja sama otišla u bolnicu na novu operaciju gdje su mi odstranili jajovod, dotičnog ne bih volila više ni sresti, žao mi je što ovo pišem, pisala sam ja i prije na ovoj temi, ali to se meni lično desilo, ali čovjek neiskusan pa pristane na to, vjeruješ svom doktoru, to se desilo prije tri godine.
|
|
|
|