Calathea -> RE: Dr. Mehmedbasic (5.11.2012 12:47:19)
|
Prije par dana moj muz je cuo za dr.Mehmedbasica i preporucio mi da mu odemo..slucajno sam naletila na forum i moram priznati da sam 2h ostala prikovana za komp.citajuci vase komentare sto pozitivne sto negativne.. Dakle nova sam tu,za pocetak cu vas sve pozdraviti,a poslije nadam se i sprijateljiti s nekima od vas,jer smo vise manje skoro sve u istom problemu.. U braku smo nesto vise od godinu dana,ne mogu reci da smo od samog pocetka razmisljali o [sm=duda.gif] bilo je ono kad se desi,desi se,medjutim godinu dana nezasticenog odnosa hmm?? Ja od kako znam za sebe nemam redovnu menstruaciju,znalo mi je i po 3mj.kasniti..jos sam sad nabacila i koju kilu vise :/ uglavnom radila sam papa test i doktorica je zahtjevala da se uradi kolposkopija,tada sam prvi put cula za to,odmah sam otisla kod doktora Sehica (ne znam koliko vas je culo za njega) i rekao mi je da imam pcos,prijateljica ga je upitala jel moguce da zatrudni na sto je odgovorio jeste samo teze..rekao mi je da uradim hormonalni test,sto ni dan danas nisam..sto zbog obaveza sto zbog nemarnosti (ljutim se sama na sebe) eh sad kontam da ovo sve zanemarim i odem dr.Mehmedbasicu pa sta bude bude..Nemam nikakvih pitanja tu sam nova,jednostavno zelim ucestvovati u forumu i razmjeniti misljenja..21 je vijek a ja sam totalni laik oko dosta toga :D pozzzz za sve buduce mame i one koje to namjeravaju biti :)
|
|
|
|