rose -> RE: Dr. Mehmedbasic (15.4.2010 16:00:07)
|
IZVORNA PORUKA: veda Ne mogu a da i sama ne napisem nesto vezano za dr.Mehmedbasica.Kada sam trebala raditi HSG razmisljala sam gdje ici,pa sam upravo ovdje vidjela da ga hvale,i otisla kod njega.Nakon sto sam prezivjela stres nakon te intervencije-doduse,nije on kriv,jer mi je jajovod bio zacepjen pa me zato bolilo,dodatni sok- a to je da mi je rekao kako prirodnim putem necu moci zatrudniti,jer jedan je zacepljen,drugog nemam.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Napominjem da je rekao kako se nemoze-odcepiti. Nije prosla ni godina dana, a ja zatrudni prirodnim putem. On je prema meni bio ok, trudio se odgovarati na moja pitanja,nije pozurivao i da skrati pregled,jos me tjesio. Jedino sto mu zamjeram je to sto je bio toliko siguran da prirodnim putem necu zatrudniti.Kada sam ga kasnije posjetila,samo je rekao da se jajovod sam od sebe odcepio,sto mi je mogao reci i prvi put ,da se i to zna desiti samo od sebe a ne biti tako samouvjeren,ali dobro, i doktori grijese. Kako god, i bez obzira na sve ne zamjeram mu toliko.I necu sada pisati i savjetovat druge da ne idu kod njega,jer napominjem da sto se tice odnosa, da je znao saslusati,i da je bio pazljiv prilikom pregleda.Imam prijateljicu kojoj je IVF uspio iz prve kod njega. ja sam vec za slican slucaj cula od svoje kolegice...kojoj je rekao da moye ostati trudna nakon neke njegove terapije...medjutim, ona je ostala trudna iduci mjesec...bez ikakve terapije...ja u sirokom luku izbjegavam razvikane doktore [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|