Neca xxx -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (27.3.2013 23:30:51)
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: CombatKitten Na poklon sam dobila sam čitavu kolekciju iz Alme Ras za trudnice i to od moje svekrve. Najviše sam se obradovala gačicama, koje su tako udobne, predivan pamuk i fino upakujem pupu u njih. Cijena 9.90. Pidžama isto sa dubokim pojasom, gornji dio se širi ispod grudi cijena čini mi se 39.90 spavačica, ogrtač, i pokošulja su isto super. Potkošulja je i za dojilje. ima jaku gumu pa drži sve na mjestu i bez grudnjaka. Cijena se ne sjećam. Proće i ovo ružno vrijeme, za čas će otopliti i tad mislim da ja nama trudnicama najbitnije kvalitetan pamuk nositi. da se nadovežem i ja sam u trudnoći imala tu kolekciju, mada od svega najviše su mi se pidžame pokazale rentabilnim, nij i danas nosim, jer volim da mi je komotno, zaista su odličnog kvaliteta Meni su se takodje dopale te trudnicke potkosulje i gacice, ali su mi bile malo poskupe. Trebale bi mi najmanje 2-3 potkosulje i barem 7 komada gacica, a to mi nesto puno kupovati za nekoliko mjeseci trudnoce. [sm=zmeden.gif] Ja nosim svoje uobicajene gacice koje su svakako niske i muzeve potkosulje po kuci i na spavanju. [sm=smiley36.gif] Ja sam juce kupila u Mercatoru u hipermarketu 2 Alma Ras spavacice, kratkih rukava sa kopcanjem naprijed. Mogu trudnicama. Kostaju 18 KM. Ja ih planiram nositi u porodiliste. Mislim da je cijena povoljna, jer sam gledala u Alma Ras prodavnicama trudnicke spavacice i kostale su oko 38 KM.
|
|
|
|