ddiddi -> RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? (8.12.2012 11:03:05)
|
U Waikikiju imaš kolekciju za trudnice. Tu možeš kupiti pantalone na peglu (u septembru ja platila 32 KM i to pravo kvalitetne ali odrađene na fazon da se mogu koristiti i poslije poroda), majice za trudnice (ja svoju platila 19 KM), džempere, trenerke (19 KM) i sl. poprilično povoljno.. Također ima na netu stranica www.ekobeba.ba odjeljak za trudnice gdje možeš naručiti pantalone, trenerke, majice, tunike i sl. Tu sam pantalone na peglu platila 49,90 KM, trenerku 39,90, majice po 20 KM, tunike deblje po 39 KM ali su jako kvalitetne stvari. Nosim ih cijelu trudnoću i jako sam zadovoljna. Također ima prodavnica preko puta GRAS-a u Ćumuriji, oni imaju dosta odjeće za trudnice. Tu sam kupila samo jednu tuniku i obzirom da sam ranije kupila dovoljno odjeće, tu nisam imala potrebe. Na pijacama imaš također da kupiš farmerke za trudnice te razne tunike i džempere. Za farmerke za trudnice preporučujem pijacu Sirano. Ima i radnja Bambino u Importane centru. Oni imaju SVE za trudnice ali su poprilično skupi, tako da sam ja tu kupila samo ono što mi je bilo neophodno a nisam imala nigdje drugo kupiti. Tu sam kupila štrample za trudnice i platila sam ih 26 KM ali ih nosim cijelu trudnoću i jako su kvalitetne. Napravljene specijalno za trudnice, udobne ali i privlačne. Tu također ima veša za trudnice, džempera, haljina, kaputa, majica ama sve :) U Azelu nisam uspjela ništa naći, možda sam jednostavno potrefila loš period. Kao što vidite, puno sam obišla dok sam našla prava mjesta za kupovinu. Ali ono što sam kupila, mi je jako koristilo i puno sam zadovoljna.
|
|
|
|