snijeg -> RE: Da li mislite da se u braku sve mjenja ? (18.1.2010 19:32:33)
|
Lično smatram da je najvažnije da se dvoje ljudi voli i slaže, da su prijatelji i da se razumiju - da li papir to može promjeniti, mislim da NE, ako smo u vezi imali ljubav, poštovanje, razumjevanje, podršku, papir to ne može niti poboljšati, niti pogoršati....naravno da postoji i onih muškaraca/žena koji tek u braku pokažu svoje pravo "JA", ali to je sad neka druga tema....pristalica sam dugih veza, dugog zabavljanja upravo da bi upoznali jedno drugo. Neki parovi, nisu vjenčani, a žive puno složnije, pozitivnije i bolje od nekih koji su se obvezali na "vječnu ljubav". Slučajnost - možda?! Stvar je u tome što živimo u takvom okruženju gdje je živjeti u vanbračnoj zajednici zabremedet....glupost....zbog takvog razmišljanja i folklora masa ljudi sklapa brak zbog svega, a najmanje zbog ljubavi...brak je papir, papir gori i izgori...ljubav bi trebala da traje sa papirom ili bez njega.....mm i ja smo se zabavljali 5 godina, od čega smo 3 godine živjeli skupa, vjenčali se i ne ništa se suštinski nije promjenilo, hvala Bogu na tome!!! Promjenile su se neke okolnosti, imamo bebu, samim tim manje vremena za nas, ali to je bila naša želja i volimo sve promjene koje su došle s našom pahuljicom, ali sve što se promjenilo, promjenilo bi se i da smo ostali nevjenčani - to je neminovno, svaki dan donosi nešto novo, svaka situacija zahtjeva nove rekacije, ona glavna NIT koja nas povezuje je ostala netaknuta [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|