Nanica Sarajevo -> RE: Da li mislite da se u braku sve mjenja ? (18.1.2010 7:37:15)
|
hahaha, ova tema bi se mogla zvati i "haj'mo malo uz kaficu o našim muževima" [sm=smiley36.gif] Ma naravno da nije isto kad se zabavljaš i u braku. Dok se zabavljaš, ljepota razdvojenosti, očekivanja sms poruke, poziva, osvajanja... to se smiri. Dobiješ neku sigurnost i to je to. Ne izgubi se sve to brakom, ali se ustali... A tek kad dođe dijete[sm=duda.gif]/djeca[sm=duda.gif][sm=duda.gif], eh, onda, htjeli mi to ili ne, dio svog vremena, ljubavi se jednostavo podijeli i onda ti je najbitnije je li dijete jelo, spavalo, da li ga/je danas kupamo... Brak je divan, ali vuče za sobom i doooooooosta obaveza, kompromisa, "ispeci - pa reci" kada želiš nešto reči, moraš malo i razmisliti o tome... MM i ja se puno volimo [sm=bravo.gif] ... Sve u svemu - mislim da je drugačije. Ne kažem ni bolje ni lošije, već samo - SVAKO OD TOGA IMA SVOJE + I -.... Najveći + za mene je naša porodica i sigurnost. Najveći - za mene je nedostatak malih sitnica kao što je "zagrljaj u prolazu", slatki sms, onako bezveze... No nije tako strašno (za one koje nisu udate) [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|