salmana -> RE: Eurosong 2016 (13.5.2016 8:23:58)
|
Ukrajinka je sinoc pjevala o odvodjenju familije na pogubljenje, etnickom ciscenju, poruka upucena Rusiji koja inace neprikosnoveno vlada Eurosongom vec godinama, I prosla je. Dakle nije do poruke. BTW nasi nikakvu poruku ni nemaju, pokusali su u zadnji momenat na neki strahobalno banalizirani nacin izvuci nastup, obrukali se samo tako. Mislim, otkud im pravo uopste u ime ove drzave I nacije koja veze nema s izbjeglicama I koja je slovom I brojem prihvatila NULA izbjeglica, da se uopste hvataju te teme, I to u moje ime??? Nase izbjeglice (milione ljudi) sa ovh prostora je ta ista Evropa objerucke prihvatila kad nam je najteze bilo, I sad mi kao njima porucujemo da su fasisti (UZAS) I to uz Fudu obecenog u her Flicka! Mislim, odron! I jos kao slag na tortu, Dalal je kao(sad post festum tako prica) oduvijek ovdje bila izlozena tom pritisku jer je arapskog porijekla, a zaboravlja vjerovatno politiku nesvrstanih I hiljade Arapa koji su se kao I njen otac ovdje skolovali I najnormalnije zivjeli (I formirali porodice cega je ona dokaz), sto u home land drzavama nisu mogli ni sanjati. Pa eto TAD smo mi primali izbjeglice I azilante, draga Dalal! Odron pa eto ti.
|
|
|
|