RE: Eurosong 2016 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

LieToMe RR -> RE: Eurosong 2016 (10.5.2016 23:17:15)

IZVORNA PORUKA: ladyblue RR

šta je nenormalno?
kasnimo za svjetskim trendovima 1000 godina. mi to ni upratiti ne možemo jer dalje od Granda nismo dobacili.
jedini pjevamo na jeziku koji niko ne razumije ali naši su pametni jer "šalju univerzalnu poruku"....šta ima?!

iskreno, voljela bih zbog Dalal ali "tanko" je ovo bilo. a ni onaj skandal im nije trebao...elem, pojeo vuk magarca.

i meni brate ona zica i one folije totalno viska pa me sad razapnite

spot mi se jako jako svidjao, i onako su mi super, dalal je lijepo odpjevala, hajd i ana eto paradirala po pisti...jala, dzala ili cala [sm=zmeden.gif](kako ga dejan nazva) what ever, totalni mi visak ali eto.
i sto jest jest sahranio nas onaj skandal na vlasicu...

mada u globalu gledano...kakvih je pjesama bilo mogli smo se provuci

mm rece odmah armenka prolazi [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Eurosong 2016 (10.5.2016 23:34:30)

hm da.... vratila bih staro pravilo da svako pjeva na svom jeziku....

sve su pjesme bile lose/dosadne ....bilo je samo dobrih scenskih nastupa.... i vise ulozenog novca....logika

i da jedino se sjecam pjesme Crne gore.... znam da je hrvatska imala cudnu haljinu i da cura ima dobar glas....
da je madjar kao zigolo.... da su kiprani derali scenu al ne i pjesme .....da je rus nesto hodao po stepenicaa i bio medju zvjezdama ....

da je armenku zapamtio mm po dugim nogama .... [sm=smiley36.gif]

i vise nista....

muaaa -> RE: Eurosong 2016 (10.5.2016 23:43:46)

šta je nenormalno?
kasnimo za svjetskim trendovima 1000 godina. mi to ni upratiti ne možemo jer dalje od Granda nismo dobacili.
jedini pjevamo na jeziku koji niko ne razumije ali naši su pametni jer "šalju univerzalnu poruku"....šta ima?!

iskreno, voljela bih zbog Dalal ali "tanko" je ovo bilo. a ni onaj skandal im nije trebao...elem, pojeo vuk magarca.

Ma nista bolje ne vidjeh,osim dugih noga one u zlatnom kombinezonu.....
Zao mi je zbog truda ulozenog,zbog Dalal

ladyblue RR -> RE: Eurosong 2016 (10.5.2016 23:56:11)

Ja vidjeh mađara, on je oku najprijatniji[sm=jezicek.gif]

muaaa -> RE: Eurosong 2016 (11.5.2016 0:01:37)

Ja ga ne vidjeh dok ga ne krenuse po fb izbacivati [sm=smiley36.gif]

M kao Mama -> RE: Eurosong 2016 (11.5.2016 8:22:28)

E prođe i ovaj vašar, pa sad bez ljutnje da kažemo šta imamo.

U svoj ovoj priči drago mi je zbog Dalala ipak je ovo njem povrtaka na scenu, nije bilo kako je očekivano, ali bože moj, ona je blista, u svakom smislu,

Din, ne znam kog đavla je i išao, al eto, tu bi stala sa komentarima, momak nije loš, bit će da ima to nešto evsropsko, svjetsko, al ja ne gumo to nikako,

Jala ili Džala kako već, koliko god se trudila da ga razumijem, od svega sam samo skontala rodit sina, al stvarno ne lažem, ne karikiram, znači kako je pjesma postala to jedino razgovjetno čujem, treba dati mladima priliku pa eto,

Ana rucner, za moj pojam totalni promašaj, jeste zgodna, atraktivna, gori, al brate preprosta mi je, nekako izvještaćena pa još i prostački mi izgleda sve u vezi nje.

I za kraj, mislim da je njih najviše srušila njihova divna poruka, simbolika bodljikave žice, najlona, Sirija, to je njih uništilo, pa Evropa je od nas digla ruke kad smo krvariti četri godine, stoga me ovo ne čudi. Svaka čast na nastupu.

Visnja RR -> RE: Eurosong 2016 (11.5.2016 8:40:49)

nas je srusila cinjenica da dijaspora a ni komsije nisu mogla glasati...
tj moglo s glasati samo iz onih zemalja koje su sinoc ucestvovale...a ne kao prije sve zemlje ucesnice eurosonga....
tako da za nas nisu mogli glasati ljudi iz Makedonije, Srbije, Slovenije, Njemačke itd....

ili zašto bi neko glasao za nekog ko vam je konkrencija....zasto bi npr CRO sinoc glasala za nas kad smo im konkurencija ... bolje da glasaju za Austriju koja pjeva na francuskom , niđe veze pjesmu...

Blue rose RR -> RE: Eurosong 2016 (11.5.2016 8:44:56)

Iskreno meni su NAŠI pobjednici, ostali nek se poseru na svoje nastupe.

Eto, rekoh.

Hannan -> RE: Eurosong 2016 (11.5.2016 8:49:03)

Ja se pitam koliko uopste ta dijaspora glasa!? Imam ih pozavidan broj u muzevoj familiji garantujem da ni ne znaju da je sinoc bila Evrovizija.
Mi se uvijek nadamo, ocekujemo od nekog nesto, treba raditi napraviti pjesmu koja ce izvuci glasove sama od sebe a ne uzdati se u dijasporu.
Po meni pjesma nije losa, ali cim sam cula da ce biti ta zica, folije i co znala sam da nece proci. Njima svaka cast za ideju, za zelju i solidarnost ali to Evropa ne zeli vidjeti i cuti.

Blue rose RR -> RE: Eurosong 2016 (11.5.2016 9:06:09)

http://www.avaz.ba/clanak/235046/skandal-na-eurosongu-rusi-ukrali-koreografiju-iz-tajlandske-emisije

Al nema veze, oni su iz "maDR RaŠa" :)

Visnja RR -> RE: Eurosong 2016 (11.5.2016 9:11:32)

ma hajd bilo i prošlo...
ne vjerujem da će u narednih 10 godina iko imati damu da pokusa skupiti novac za nase učešće za eurosong...
osim ako Dini Merlinu ne bude dosadno pa požele ići opet [sm=smiley36.gif]

almondray -> RE: Eurosong 2016 (11.5.2016 21:46:33)

ma ovaj estonc k'o guzica. nikakav. mi smo 17.

[sm=smiley36.gif] moradoh pogledat da vidim kakva[sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: muaaa

Ja ga ne vidjeh dok ga ne krenuse po fb izbacivati [sm=smiley36.gif]

Meni je cipranin [sm=zz_inlove.gif] a i pjesma mu.

Nego kad je drugi dio?[sm=smiley36.gif]

ladyblue RR -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 8:44:10)

večeras i finale u subotu

salmana -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 15:27:33)

Hrvatska mi je ok, ali Srbija WOW !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=mqh-XVcjmHc

I Australija ima pjevacicu koja ubija vokalom! WOW!

I oni nasi bi uz ovakav kvalitet da se na silu guraju, kasnimo za svijetom jedno 100 godina, bolje bi im bilo da nisu ni isli nikako, a poredeci s ovakvim primjerima, ni pjevati ne znaju, osim sto su kokuzi!

Medić* -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 17:45:12)

Bez obzira sto nismo prosli poruka nasih predstavnika je super bila svidjalo se to nekome ili ne. Mozda im je ta poruka zatvorila vrata za finale ali Boze moj tako je kako je. To se i ocekivalo od njih na tu vrstu poruke.
Zao mi je sto nisu prosli zasluzili su itekako da prodju.
Svidja mi se Hr i Sr.

Visnja RR -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 18:01:02)

Meni se sviđa samo Kipar koji je eto prosao

o nama vise ne pisem.... znam samo da je boljelo kad nisu prosli....a pljuvača mi je pun k......

vidim opet nastupa Australija kao stara evropska zemlja!? [sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 18:04:01)

Eh da nas je Bozo predstavljao.
Ne znam ko uopste bira predstavnike? Jel se tu neko pitao?

A poruka. Ne znam sta su htjeli postici s onim. Kao da se siri ljubav, bratsvo i jedinstvo. Tu poruku trebaju poslati unutar BiH, a ne u EU.

Selmana sreco, zar je Australija ucestvovala? Cudi me da nije i Amerika. [sm=jezicek.gif]

Zao mi je Dalal, ostalih nije.

salmana -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 20:32:50)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Selmana sreco, zar je Australija ucestvovala? Cudi me da nije i Amerika. [sm=jezicek.gif]

Galicia sreco, malo se raspitaj pa se onda rugaj, ispadnes pravo bezzze ovako, Australija ucestvuje, veceras su u polufinalu, a USA po prvi put u subotu prenosi eurosong, spec gost ce biti Justin Timberlake I vrlo moguce DA I Amerika nastupi dogodine [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=metulj.gif][sm=smiley23.gif][sm=smiley8.gif]

salmana -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 20:40:53)

IZVORNA PORUKA: Medić*

Bez obzira sto nismo prosli poruka nasih predstavnika je super bila svidjalo se to nekome ili ne. Mozda im je ta poruka zatvorila vrata za finale ali Boze moj tako je kako je. To se i ocekivalo od njih na tu vrstu poruke.
Svidja mi se Hr i Sr.

Izvini, a koja je poruka?

Visnja RR -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 21:02:11)

počinje drugo hebeno polufinale [sm=smiley36.gif]

vježbamo matematku.... [sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 21:06:12)

IZVORNA PORUKA: salmana

IZVORNA PORUKA: Medić*

Svidja mi se Hr i Sr.

Izvini, a koja je poruka?

Iscitaj malo o kakvoj poruci pricaju. Pise se svugdje i spominje. Ja sam je skontala. Sad da li su trebali takav scenario.ili ne druga je stvar. Meni se dopalo. Vecini vidim nije. Individualna stvar. Mom uhu je prijalo.
Ljubav je mnogo stosta....

Galicia -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 21:06:19)

Nisam znala za australiju. [sm=zmeden.gif]

A poruke nema. [sm=jezicek.gif]
Ako je iko dobio poruku to su oni sto su ispali. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 21:11:10)

Ma moze se i poruka tj pouka izvuci za neka buduca vremena....
Galicia jesi poslusala Srbiju? Meni se dopada.
Veceras bodrim svoju maticnj zastavu [sm=jezicek.gif]

Visnja RR -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 21:20:43)

izgori Ryka [sm=smiley36.gif]

muaaa -> RE: Eurosong 2016 (12.5.2016 22:23:30)

Ne gledam,niti me interesuje...veceras niti u subotu...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>