RE: Eurosong (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

leona81 -> RE: Eurosong (21.5.2012 16:00:14)

Zeljko je stvarno sa spotom kupio i mene a i mnoge ce tek da kupi...ja ga ne gotivim nesto posebno ali bih opet glasala za njega:) majstor...kad vec mi nemamo sansu, nadam se da ce on da pobjedi al nesto prebrzo bi to bilo nakon Marije opet u Srbiju ali ko zna?

MAMA MA -> RE: Eurosong (21.5.2012 16:04:06)

Jos da odluči da u fazonu spota izvede i koreografiiju na sceni...ma 1000000% pobjeda....kažem ja zna sta radi i to treba postovati..a ne ko kod nas...nisu u stanju pjesmu normalnu napravit da se ko ljudi predstavimo...Svake godine neka blamaža(isključujem Merlina iz ovog)

leona81 -> RE: Eurosong (21.5.2012 16:07:06)

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

Jos da odluči da u fazonu spota izvede i koreografiiju na sceni...ma 1000000% pobjeda....kažem ja zna sta radi i to treba postovati..a ne ko kod nas...nisu u stanju pjesmu normalnu napravit da se ko ljudi predstavimo...Svake godine neka blamaža(isključujem Merlina iz ovog)

ma garant je to i smislio...stari maher

Visnja RR -> RE: Eurosong (21.5.2012 16:31:47)

iako bas ne gotivim Joxa (ovo prepisujem od leone) moram priznati da on profi radi hitove...i ovaj je jedan od njih ...
gledajuci oficijelnu stranicvu eurosonga vidim da je navodno Svedka favorit i one bakice..i jos neko ali zaboravih....e vala ako bakice pobjede ja bih bojkotovala eurosong...pa dokle ce slati cirkus...
joxu predvidjaju od 3 do 5 mjesta nama od 20 do 23... navodno smo najbolje plasirani na tim nekim kladionicama nakon Joxa od bivsih YU zemalja...
mada ove kladionice nista ne nzcae jer cesto bas fule ali eto [sm=smiley1.gif]
iako sam nekad bila veliki fan eurosonga sve mi je nekako izgubilo car jos od pobjede Lorda
ali volim takmicenje ...meni najzanimljivije gledati glasanje [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Eurosong (21.5.2012 16:32:30)

IZVORNA PORUKA: leona81

da, vidjela sam generalnu probu...nastup je skroz obican...

M kao Mama -> RE: Eurosong (21.5.2012 16:38:17)

Meni je Joksimović opet standardno odličan, pogotovo spot, svaka mu čast, mislim da je on realno pored Kaliopi jedini favorit sa ovih prostora, Nina ništa, a maja sar pogotovo, žalosno, ali tako je, barem po mom sudu

leona81 -> RE: Eurosong (21.5.2012 16:40:12)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: leona81

da, vidjela sam generalnu probu...nastup je skroz obican...

mozda cuva sve za finale...nikad se ne zna

a svedjanka je definitivno najbolja, ima super pjesmu, pjevljivu i plesnu, zvuci fenomenalno uzivo, izgleda prelijepo...ma vrh...nastup joj je takodjer odlican...

leona81 -> RE: Eurosong (21.5.2012 16:41:03)

http://www.youtube.com/watch?v=zJUbuilyYGk

evo je

Blue rose RR -> RE: Eurosong (21.5.2012 17:33:32)

A Hari sa Lejlom?
Meni je Hari bio definitivno naš najbolji predstavnik do sada ...svaki put se naježim kad gledam i slušam njegov nastup na Euroviziji.
Al hebi ga, i tad nas Željko zeznu :)

MAMA MA -> RE: Eurosong (21.5.2012 17:40:27)

I on je bio fenomenalan,ali kad se sjetim Lake i horoza na sceni[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]..kao neki "pokusaj"originalnosti a veza s vezom nije uvezana[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...odma skontam da mi generalno nemozemo napravit dobru pjesmu za eurosong...ma i lejla mi tekstom nije nesta bila(usro peca sve)...htio se postići bosanski štih u pjesmi a ispade nesta [sm=smiley6.gif]..jedino muzika i harijeva izvedba[sm=smiley20.gif]

M kao Mama -> RE: Eurosong (21.5.2012 17:45:00)

ja evo sad opet gledala spot od Jokse, ma predobra je brate, i on kako ide ugodine sve bolj i bolji,

Honey3 -> RE: Eurosong (21.5.2012 17:48:07)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

A Hari sa Lejlom?
Meni je Hari bio definitivno naš najbolji predstavnik do sada ...svaki put se naježim kad gledam i slušam njegov nastup na Euroviziji.

A zasto Zeljko???

Visnja RR -> RE: Eurosong (21.5.2012 18:49:54)

ma sto ljudi sto cudi [sm=smiley1.gif]
meni licno ni dino ni hari nisu simpaticni... ali harijev nastup je daleko nas najbolji nastup... onu vrstu pjesma ane volim
ali dva nasa najdraza lika na eurosongu su mi Laka i Deen ...sta cu kad ih volim [sm=smiley36.gif] Deen je imao nesrecu da je tada bio najjaci eurosong ikada... ruslana, joks, turci (najdraza moja eurosongovska pjesma), grk...

bellla -> RE: Eurosong (21.5.2012 19:22:58)

jao moj muz je dobar,on nesto ne gotivi Joksimovica,meni je cist ok,a svaki put kad cuje ovu nasu pjesmu i kad dodje do onog dijela,"ti nisi zivio sam u zlatu paukove mreze",ponavlja, u zlatu paukove mreze,u zlatu paukove mreze,neznam koliko puta[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]i na kraju slegne ramenima i kaze"jbg ne kontam"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja volim Ninu,al ova pjesma mi nije nesto.

Blue rose RR -> RE: Eurosong (21.5.2012 20:25:19)

IZVORNA PORUKA: zaha

A Hari sa Lejlom?

A zasto Zeljko???

Zato što sam bila ubijeđena da je te godine Željko bio sa Harijem na Eurosongu ... lapsus :)

Honey3 -> RE: Eurosong (21.5.2012 23:08:53)

[sm=smiley36.gif] vidim ja Zeljko mi se ne uklapa u onaj eurosong,onda su pobijedila ona po meni "strasila"[sm=smiley11.gif]

bambi7 -> RE: Eurosong (21.5.2012 23:15:36)

A Hari sa Lejlom?

A zasto Zeljko???

Zato što sam bila ubijeđena da je te godine Željko bio sa Harijem na Eurosongu ... lapsus :)

Pa cini mi se da je i bio, Zeljko je nesto radio na pjesmi Lejla(muziku cini mi se).

bananica -> RE: Eurosong (21.5.2012 23:17:35)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ma sto ljudi sto cudi [sm=smiley1.gif]
meni licno ni dino ni hari nisu simpaticni... ali harijev nastup je daleko nas najbolji nastup... onu vrstu pjesma ane volim
ali dva nasa najdraza lika na eurosongu su mi Laka i Deen ...sta cu kad ih volim [sm=smiley36.gif] Deen je imao nesrecu da je tada bio najjaci eurosong ikada... ruslana, joks, turci (najdraza moja eurosongovska pjesma), grk...

ovo kao da sam ja pisala

Malenaoduvijek -> RE: Eurosong (21.5.2012 23:20:20)

IZVORNA PORUKA: bambi7

A Hari sa Lejlom?

A zasto Zeljko???

Pa cini mi se da je i bio, Zeljko je nesto radio na pjesmi Lejla(muziku cini mi se).

muzika za pjesmu lejla je zeljkina ali nije on te godine pjevao za srbiju .tada smo mi imali daleko najbolji plasman jer se srbija uoste nije takmicila te godine bili su diksvalifikovani ...

bambi7 -> RE: Eurosong (21.5.2012 23:25:36)

e u pravu si, ono nesto bilo oko Flamingosa i onih djetica(ne znam sad kako se zovu) a mi smo negdje pri vrhu bili

Anoniman -> RE: Eurosong (21.5.2012 23:27:13)

makedonska po meni od balkanskih najbolja

a i rambo amadeus  razbija [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Honey3 -> RE: Eurosong (21.5.2012 23:30:20)

Ma tesko da ce vise neko nas napraviti i otpjevati pjesmu na eurosongu,kao sto je to Hari uradio[sm=smiley13.gif] a ostali izvidjaci,hm, meni je Laka bio super,bas orginalan,a Deen,osipam se [sm=smiley11.gif] Sjecate se Nine Prsesa,nije bio los,a drhtao mu glas od treme...

Malenaoduvijek -> RE: Eurosong (21.5.2012 23:32:10)

IZVORNA PORUKA: bambi7

e u pravu si, ono nesto bilo oko Flamingosa i onih djetica(ne znam sad kako se zovu) a mi smo negdje pri vrhu bili

ja mislim cak drugi da smo bili.a jesu bili oni crnogorci mali tada neki problem ne mogu im se ni ja imena sjetiti [sm=smiley36.gif]

bananica -> RE: Eurosong (21.5.2012 23:34:44)

Ma tesko da ce vise neko nas napraviti i otpjevati pjesmu na eurosongu,kao sto je to Hari uradio[sm=smiley13.gif] a ostali izvidjaci,hm, meni je Laka bio super,bas orginalan,a Deen,osipam se [sm=smiley11.gif] Sjecate se Nine Prsesa,nije bio los,a drhtao mu glas od treme...

potpuno sam na N Prsesa zaboravila, bio je dobar

za mene najbolji Fazla - sva bol svijeta[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Visnja RR -> RE: Eurosong (21.5.2012 23:36:33)

djetici su bili NO NAME [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>