Zeljko - extra, samo mi pjesma zvuci poznato [sm=zmeden2.gif], neki dijelovi....ne znma Nasa pjesma - uzaaaaaaaaaaaaasssssssss [sm=smiley13.gif]
leona81 -> RE: Eurosong (15.3.2012 21:23:28)
pjesma je...onako...nije hit, niti je eurosongovska...kao jedna od pjesama na albumu koja se eto ponekad slusa uz ostale hitove...aranzman odlican, izvedba takodjer...sve u svemu veoma mlako...molim Boga da prodjemo finale
Lady26 -> RE: Eurosong (15.3.2012 21:26:15)
Upravo tako....pjesma kao pjesma nije losa ali da se slusa u kucnoj atmosferi....[sm=smiley13.gif] Bas me Maya razocarala....
Visnja RR -> RE: Eurosong (15.3.2012 21:26:33)
IZVORNA PORUKA: leona81
pjesma je...onako...nije hit, niti je eurosongovska...kao jedna od pjesama na albumu koja se eto ponekad slusa uz ostale hitove...aranzman odlican, izvedba takodjer...sve u svemu veoma mlako...molim Boga da prodjemo finale
leona81, cijenim tvoje mišljenje jer je iz struke ali meni je ovo loše do bola. ovo je pjesma koju bi ja na nekom CD-u preskočila ali hladno!
Visnja RR -> RE: Eurosong (15.3.2012 21:28:43)
IZVORNA PORUKA: Lady26
Zeljko - extra, samo mi pjesma zvuci poznato [sm=zmeden2.gif], neki dijelovi....ne znma Nasa pjesma - uzaaaaaaaaaaaaasssssssss [sm=smiley13.gif]
ma vec se pise da je podzonio par njih...ali to se uvjek tako pise... pjesma je kopmpletna ...ima pocetak i kraj ... ima atmosferu koja drzi i razvija se i eksplodira... eurosongovski jaka pjesma... ja nisam njegov fan ali covjek to radi odlicno...
SREĆNA -> RE: Eurosong (15.3.2012 21:29:06)
Naša pjesma finćukasta, ja bi tako rekla, Željka ne mogu očima vidjet pa i ne znam kakva je pjesma, a ni Ninu nisam čula.Maja ima divan glas i super pjeva , ali pjesma nema baš neke velike šanse.
ladyblue RR -> RE: Eurosong (15.3.2012 21:30:46)
čula sam i Željka i Ninu. neće ni ona daleko dobaciti a on je jak lik, mora se priznati. frajer ne "izbacuje" lošu pjesmu pa tako nije ni ova.
Naša pjesma finćukasta, ja bi tako rekla, Željka ne mogu očima vidjet pa i ne znam kakva je pjesma, a ni Ninu nisam čula.Maja ima divan glas i super pjeva , ali pjesma nema baš neke velike šanse.