|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Eurosong
15.5.2011 20:51:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: dadada

...i ko pobijedi na kraju????
neki pjevaciuser posted image user posted image user posted image

evo odgleda ih sad... pa i nisu neki pjevačiuser posted image
http://www.youtube.com/watch?v=h_fGAmTKjUA&feature=player_embedded
bezzze uauauauaua

toliko su dobri da ih se ne sjecamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 751
15.5.2011 20:57:26   
teacher75

...i ko pobijedi na kraju????
neki pjevaciuser posted image user posted image user posted image

evo odgleda ih sad... pa i nisu neki pjevačiuser posted image
http://www.youtube.com/watch?v=h_fGAmTKjUA&feature=player_embedded
bezzze uauauauaua

toliko su dobri da ih se ne sjecamuser posted image user posted image user posted image user posted image

nikad mi nije bila gora pobjednicka pjesma, ovo je dno dnauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 752
15.5.2011 21:11:50   
klemzi
Nakon dobivenih 7 bodova od Hrvatske, čelnici iz Bosne su izjavili:
- "Dali bismo mi Hrvatskoj 12 bodova, ali ih nikad nema u finalu." .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio klemzi -- 15.5.2011 21:17:07 >

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 753
15.5.2011 21:16:10   
Anoniman
ja nemam pojma kakva je hr pjesma...tad sam bila u slogiuser posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 754
15.5.2011 21:17:39   
klemzi

ja nemam pojma kakva je hr pjesma...tad sam bila u slogiuser posted image user posted image

meni je bila bezlična totalno

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 755
15.5.2011 21:19:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klemzi

meni je bila bezlična totalno

citam da su joj svi dali lose komentare
hocu reci kritikeuser posted image user posted image user posted image ...ne znam sta mi je danasuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 15.5.2011 21:20:10 >

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 756
15.5.2011 21:20:50   
teacher75

- "Dali bismo mi Hrvatskoj 12 bodova, ali ih nikad nema u finalu." .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 757
15.5.2011 21:24:48   
D_K
Lena mi je bila haos dobra. Svedi ko med. Spanci bas osvjezenje. Grci su definitivno najgori bili - dok su slali ''Shake it'' i sl. bilo je zabavno gledati ;)
Ruzno mi je reci ali koliko mi je drago da Bosna ima dobar plasman, toliko mi nije bilo drago. Dino mi je u posljednje vrijeme katastrofa. Da se jos bolje plasirao ne bi se skidao sa TV-a sljedecu godinu i pojasnjavao nam smisao zivota, bivstvovanja i njegovih ''misticnih'' stihova user posted image user posted image i to me tako nervira.. Uostalom, cinjenica je da je on bio pravi deda tamo, Eurosong je za mladjariju - prosjek ostalih pjevaca je bio 22 godine i to je to..

< Poruku je uredio D_K -- 15.5.2011 21:25:18 >

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 758
15.5.2011 21:27:48   
škorpija

IZVORNA PORUKA: D_K
Dino mi je u posljednje vrijeme katastrofa. Da se jos bolje plasirao ne bi se skidao sa TV-a sljedecu godinu i pojasnjavao nam smisao zivota, bivstvovanja i njegovih ''misticnih'' stihova

user posted image user posted image user posted image user posted image  svaka ti se pozlatila, kad ga čujem na tv povraća mi se od njegovih preseravanja, ali to haman kod nas ne smiješ reći na glas, kod da im u zjenicu oka dirašuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 759
15.5.2011 21:29:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

Dino mi je u posljednje vrijeme katastrofa. Da se jos bolje plasirao ne bi se skidao sa TV-a sljedecu godinu i pojasnjavao nam smisao zivota, bivstvovanja i njegovih ''misticnih'' stihova

user posted image user posted image user posted image user posted image  svaka ti se pozlatila, kad ga čujem na tv povraća mi se od njegovih preseravanja, ali to haman kod nas ne smiješ reći na glas, kod da im u zjenicu oka dirašuser posted image user posted image user posted image

i ja potpisujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 760
15.5.2011 21:29:35   
škorpija
meni se sviđaju srbija, slovenija, belgija, a irci su mi user posted image user posted image , pobjednička user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 761
15.5.2011 21:31:28   
Anoniman

Dino mi je u posljednje vrijeme katastrofa. Da se jos bolje plasirao ne bi se skidao sa TV-a sljedecu godinu i pojasnjavao nam smisao zivota, bivstvovanja i njegovih ''misticnih'' stihova user posted image user posted image i to me tako nervira.. Uostalom, cinjenica je da je on bio pravi deda tamo, Eurosong je za mladjariju - prosjek ostalih pjevaca je bio 22 godine i to je to..

user posted image user posted image user posted image dobro si rekla

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 762
15.5.2011 21:31:35   
teacher75

meni se sviđaju srbija, slovenija, belgija, a irci su mi user posted image user posted image , pobjednička user posted image

i meni se svidjela srbija, a ove ostale nisam upratila, u biti, cula sam samo nasu, srpsku i pobjednicku pjesmu, onih zadnjih nekoliko sam onako usput pratila al nisam se bas udubljivala pa ne znam kakva je koja

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 763
15.5.2011 21:33:43   
D_K

tacno tako..
da snimi kako 'ispusta gasove' to bi bio HIT i ko sta prigovori bio bi optuzen da ne razumije muziku, umjetnost, zivot i off course genijalnost doticnog 'ispuštača gasova'..

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 764
15.5.2011 21:35:55   
Anoniman

tacno tako..
da snimi kako 'ispusta gasove' to bi bio HIT i ko sta prigovori bio bi optuzen da ne razumije muziku, umjetnost, zivot i off course genijalnost doticnog 'ispuštača gasova'..

ženo draga oplakahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 765
15.5.2011 21:39:52   
D_K

tacno tako..

ženo draga oplakahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suti zeno, vjerovatno ce moderatori obrisati ovaj post - ali morala sam user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 766
15.5.2011 21:44:29   
mala86

user posted image user posted image user posted image e vala bas

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 767
15.5.2011 21:45:10   
škorpija

tacno tako..

suti zeno, vjerovatno ce moderatori obrisati ovaj post - ali morala sam user posted image user posted image

ma vala tako je, ne smije se dirati, ipak je to dino nacionale, ma pokondirena tikva je on pravauser posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 768
15.5.2011 22:50:23   
bananica
IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 769
16.5.2011 8:41:06   
larina
nemojte nam  bone Dineuser posted image pjesma mu je bila super ,zao mi je sto nisam stigla nabaviti karte posto u tom gradu zivim ali sam glasala sa telefona koliko sam moglauser posted image a to kao sto neko rece znalo se ko ce pobjeditiuser posted image svabe su tu pobjednicu pokazivali stalno kao favorita i na kraju kad su pobjedili svabe su prokomentarisali "pa ona se i ziriju svidjela"user posted image user posted image user posted image ,a ostali izvodaci su bili pravo dosadniuser posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 770
16.5.2011 8:58:05   
henna ze
ja uvijek i svugdje jasno i glasno kažem da Dinu ne volim..pa zar se mora neko voljeti ili ne..koliko ljudi ne voli Čolu pa hajd..
ima pjesama mrak..da ti pamet stane..dobrih..da me dotaknu pravo..ali on kao ličnost mi je katastrofa..kad ga čujem da priča...muka mi..
kako vjtear puše tako i naš Dino...ne bih dalje komentarisala da ne odem previše off ida ne kažem nešto što bi zakuhalo stvari
pobjednička pjesma..pjesmuljak ko i milioni drugih...jedino mi se Lena svidjela..curo svaka ti čast..
mada glasala bih ja za dinu..zboh onog Bosnia and Herzegovina..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu larina)
Neposredna veza do poruke: 771
16.5.2011 9:25:02   
Blue rose RR

tacno tako..

Kao moderator - poDapisujem :)))))

Neki dan gledam njegov intervju, za neki begradski časopis/televiziju ...aaaaajjjj čovjeka, hem što drži monolog, hem što ga žena ništa nije skontala (pun je nakih izraza, kojima haman ni on ne zna značenje), kao da daje intervju za neki naučni časopis, a svaka rečenica mu puna "ja, ja ja i opet ja"... nek zahvali godinama i sijedoj kosi.
Ne tvrdim da kao pjevač nema dobrih pjesama koje se pjevaju i poslije dvadeset godina, ali brate nek se više bavi pjesmom, a manje uzdizanjem sebe u zvijezde. Nek ostavi to nama malim ljudima da radimo.

Ne mogu ni da zamislim kakav bi bio da je pobijedio.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 772
27.1.2012 17:05:55   
Visnja RR
U Bakuu, prestolnici Azerbejdžana i ovogodišnjeg “Eurosonga”, žrebom su određeni učesnici oba polufinala 57. izdanja najomiljenijeg evropskog muzičkog takmičenja.

U prvom polufinalu 22. maja nastupiće:
Crna Gora, Island, Rumunija, Albanija, Belgija, Letonija, Švajcarska, Finska, Grčka; Moldavija, Kipar, Austrija, Danska, Rusija, San Marino, Izrael, Irska, Mađarska.

Učesnici – predstavnici zemalja koji će nastupiti u drugom polufinalu, 24. maja su: BiH, Srbija, Holandija, Portugal, Makedonija, Bjelorusija, Malta, Ukrajina, Jermenija, Bugarska, Švedska, Gruzija, Slovenija, Estonija, Turska, Slovačka, Hrvatska, Norveška, Litvanija,- iz čega se može vidjeti da će predstavnici pet zemalja bivše Jugoslavije nastupiti iste večeri.

Redoslijed nastupa svih 43 učesnika, tokom prve i druge polufinalne večeri biće takođe određen žrebom 18. marta, u vreme tradicionalnog sastanka šefova delegacija svih zemalja učesnica.

Ovaj eurosong mi nesto za nas nije povoljan user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 773
27.1.2012 20:49:39   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image user posted image

ma Ceca je zakon

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 774
27.1.2012 20:51:04   
veeseelaa
il Čola

javi se, javi se, što ne bi, što ne bi, što ne biii
meni se dopalo a tebi a tebi a tebi user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *