|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Eurosong
15.5.2011 0:22:22   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: N_N

Opet polufinale iduće god.

pa to bi bilo i da smo drugi... samo pobjednik i velika petorka idu u finale

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 701
15.5.2011 0:22:31   
ElmaB
Nije loše, šesti smo!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 702
15.5.2011 0:23:44   
d.dita
Ej, da je i nama nekih 13 komšija možda bi nekada i pobjedili! Komšija a ne susjeda!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 703
15.5.2011 0:24:07   
Ilhana RR
Evo kazu svi su dobili po 12 poena... zar je to istina?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 704
15.5.2011 0:25:59   
Anoniman
Joj one  azarbedzanke prava neka shisha trese so ko Banja Luka mozda je do mog ukusa ali meni se ova pjesma nikako ne svidja

(odgovor članu Ilhana RR)
  Neposredna veza do poruke: 705
15.5.2011 0:27:43   
N_N
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image user posted image  Zar nije prvih 5 automatski iduć god. u finalu?

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 706
15.5.2011 0:28:18   
sporty mamaa
Evo ja je slusam prvi put i meni se pravo svida, ne znam jesam li jedina, al nije mi losa pjesmauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 707
15.5.2011 0:30:23   
d.dita
Bez veze ova pjesmica! E, stvarno trebamo razmisliti pa Selmu B. uputiti sledeće godine!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 708
15.5.2011 0:31:20   
N_N
Ne razmišljamo mi, neko to za nas radi user posted image  

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 709
15.5.2011 0:53:35   
myb@by

IZVORNA PORUKA: d.dita

Bez veze ova pjesmica! E, stvarno trebamo razmisliti pa Selmu B. uputiti sledeće godine!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam za Selmicu user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 710
15.5.2011 0:57:57   
Anoniman

Zar nema niko normalniji u toj nasoj drzavi  cast Hariju

(odgovor članu d.dita)
  Neposredna veza do poruke: 711
15.5.2011 1:02:59   
Visnja RR
sta ce na eurosongu neko normalanuser posted image  

03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 712
15.5.2011 1:03:45   
Visnja RR

user posted image user posted image  Zar nije prvih 5 automatski iduć god. u finalu?

to nije tako ima vec 4 ili 5 godinauser posted image

03.04.`08

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 713
15.5.2011 1:04:56   
N_N
user posted image user posted image  aiiiiii, onda ok, sad mi nije krivo što smo 6. user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 714
15.5.2011 9:20:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam za Selmicu user posted image

fujuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 715
15.5.2011 11:31:03   
leona81
O boze...mozda bi ipak bilo bolje da Selma i Ekrem Jevric duet naprave...tek bi se tad predstavili vrhunski...user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 716
15.5.2011 11:40:18   
bananica
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Joj one  azarbedzanke prava neka shisha trese so ko Banja Luka mozda je do mog ukusa ali meni se ova pjesma nikako ne svidja

ni meni se pjesma uopce ne svidja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 717
15.5.2011 11:40:34   
bananica
IZVORNA PORUKA: leona81

O boze...mozda bi ipak bilo bolje da Selma i Ekrem Jevric duet naprave...tek bi se tad predstavili vrhunski...user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 718
15.5.2011 12:14:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

ionako citav svijet ima nisko misljenje o nama kao o primitivcima, papcima, seljacima i sirovinama, pa da potvrdimo to misljenje

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 719
15.5.2011 12:26:19   
Niobe
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: myb@by

fujuser posted image

Potpis.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 720
15.5.2011 13:33:49   
Visnja RR
user posted image user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 721
15.5.2011 13:43:29   
Lulu_08
Meni nije losa pjesmica, istina nije mi u Merlinovom stilu ali ipak mi je onako cool, drugacija je bar odo ovih "hip trendi" pjesmica koje pobjedjuju.

Ona mala iz Austrije ima zvjerski glas covjece trese se zemlja kada zapjeva.

Nina iz Srbije mi je pravo slatka pojavom ali ne zna bas fino pjevati.

Sve u svemu nije los show bio user posted image .

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 722
15.5.2011 13:50:47   
Anoniman
ma meni je nasa scenografija bila pravo dobra...pa vi pricajte sta hoceteuser posted image ...a dino ko dino...carsija je touser posted image ...nije da ga nesto volim...al je ipak on nas branduser posted image user posted image

svabica tj. Lena je meni opet bila haos...i pjesma i njen glas tj. boja glasa...ja mislim da se to tako zoveuser posted image user posted image a i scenski nastup

A pjesma koja je pobijedila...ja je se ni nesjecam...eto koliki su utisak na mene ostaviliuser posted image user posted image user posted image

i zabranila bih ovo glasanje...nek opet uvedu samo strucni ziri...i zdravouser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 723
15.5.2011 13:53:43   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada

ma meni je nasa scenografija bila pravo dobra...pa vi pricajte sta hoceteuser posted image ...a dino ko dino...carsija je touser posted image ...nije da ga nesto volim...al je ipak on nas branduser posted image user posted image

svabica tj. Lena je meni opet bila haos...i pjesma i njen glas tj. boja glasa...ja mislim da se to tako zoveuser posted image user posted image a i scenski nastup

A pjesma koja je pobijedila...ja je se ni nesjecam...eto koliki su utisak na mene ostaviliuser posted image user posted image user posted image

i zabranila bih ovo glasanje...nek opet uvedu samo strucni ziri...i zdravouser posted image

ama opet bi bilo isto user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 724
15.5.2011 14:04:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

ama opet bi bilo isto user posted image

to kaze i mmuser posted image

al recimo kad bi se tamo doveo strucni ziri...dakle ne iz svake zemlje...nego njih 5-10 ko za klizanjeuser posted image user posted image pa da oni odluce ko nosi pobjedu

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *