Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Poklanjam garderobu za devojcicu do dve godine i garderobu za decaka uzrasta do sest meseci. Ako je neko zainteresovan mogu da postavim fotografije. Garderoba je uglavnom iz inostranstva i poklanjam je jer mi je zao da bacam a nemam gde da je cuvam
Pozdrav drage moje, ako neko poznaje porodicu koja su manje imucna da priuste svojoj djeci igracke, ja bih rado od srca poklonila dvije velike kese igracake od moje kcerke koja ima i previse, a nekoga cemo istinski obradovati.Samo iskreno i licno cu uruciti
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 22.7.2015 14:21:45
SRETNA MAJK
POZZ,VIDJELA SAM DA POKLANJATE ODJECU ZA BEBE PA BILA BIH VAM JAKO ZAHVALNA KADA BI JA BILA TA KOJA CE TO PREUZETI POSTO IMAM DJEVOJCICU A NA PUTU MI JE MALI DJECACIC.
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 14.1.2016 17:36:00
nella93
Zdravo svima...zamolilka bi koje dobre volje da nam pokloni stvarcice ili nosiljke kolica jer ocekujemo trojke toliko koliko bi nam bilo lakse hvala u na pred
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 15.1.2016 23:59:14
ananas_ze
Podizem temu
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 10.4.2016 12:56:03
Costella
Poštovane, također ako ima koja da poklanja opremu za bebicu meni bi dobro došlo s obzirom da cu biti samohrana majka i svaka sitnica koju nebi trebala kupiti dobro bi doslo, bila bi zahvalna. Za sada smo u 5 mj. a spol jos neznamo jer je tako beba bila okrenuta..
zdravo svima ! dali mozda neko ima viska gardarrobice preostalo.od vase decice imam decska 2 god I devojcicu 5god bilo kakva vrsta pomoci bi nam mnogo znacila hvala vam unapred ! kontakt tel 0612481083 novi sad
Ne znam da li je ovdje mjesto da postavim datu temu Poklanjam krevetic za bebu jer nama vise ne treba, pa drage moje forumasice slobodno se javite ako vam treba, pogotovo trudnice koje cekaju svoje pilence. Lijep pozdrav