Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 9.12.2013 17:13:16
sanelah
DRAGE MAME :) Potrebna mi je oprema i garderobica za malenu princezu od 4i pol mjeseca jer sam samohrana majka i nisam u mogucnosti da joj sve priustim,moze i muska robica samo da je malena cista i u toplom ,hvala Vam svima,od <3 kontakt telefon 062422479 SARAJEVO hvala unaprijed...
Drage mame, tokom vikenda sam (konačno) sredila dječiji ormar. Sakupila sam dosta garderobe koju bih poklonila, pa ako mi možete pomoći - kome? Prvo što mi je palo napamet je Dječiji dom Bjelave, ali sam negdje nedavno pročitala da više ne primaju dječiju robicu
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 29.7.2014 15:42:19
salmy
IZVORNA PORUKA: ada_
poklanjam i cipelice za bebu nehodalicu,nove neotpakovane,br..od 3-6mj
Je li ovo vec poklonjeno? ako nije mnogo mi se dopada i taman mi je za jednu malu smizlu koja uskoro dolazi...Ja bih i platila nije problem....ja se zaljubila u njih
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 29.7.2014 16:23:21
minie
IZVORNA PORUKA: Lavić
Drage mame, tokom vikenda sam (konačno) sredila dječiji ormar. Sakupila sam dosta garderobe koju bih poklonila, pa ako mi možete pomoći - kome? Prvo što mi je palo napamet je Dječiji dom Bjelave, ali sam negdje nedavno pročitala da više ne primaju dječiju robicu
Zahvaljujem se i pozdravljam!
Za koji je uzrast robica? Imam ja dvoje djece kojima bi dobro dosla. Djevojcica ima 4,5 godina a djecak 2,5.
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 29.7.2014 16:27:41
minie
IZVORNA PORUKA: minie
IZVORNA PORUKA: Lavić
Zahvaljujem se i pozdravljam!
Za koji je uzrast robica? Imam ja dvoje djece kojima bi dobro dosla. Djevojcica ima 4,5 godina a djecak 2,5.
A imam i dva djecaka, jedan 7 godina, jedan 5. Pa ako nesto ima, dobro ce doci
ove su poklonjene ali ako zelite mogu vam naruciti druge :-)
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 11.8.2014 21:34:46
Medić*
IZVORNA PORUKA: sanelah
DRAGE MAME :) Potrebna mi je oprema i garderobica za malenu princezu od 4i pol mjeseca jer sam samohrana majka i nisam u mogucnosti da joj sve priustim,moze i muska robica samo da je malena cista i u toplom ,hvala Vam svima,od <3 kontakt telefon 062422479 SARAJEVO hvala unaprijed...
Imam ti ja odjece do godinu dana za curice. Halalolsum, sve ocuvano i fino.
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 11.8.2014 22:19:02
Admiraaa
Pisi pp kad se cujete da ne zovem i ja. E sad vidim ima tema poklanjame bebi opremu. Mene zanima ima li tema da se recimo majki poklene neke stvari, tipa obuce, torbi i dr. Ne znam gdje bih pitala .
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 10.12.2014 17:29:27
Dora18
Hej! Upravo sam vidjela ove divne cipelice i jednostavno su me odusevile :)) Postoji li mogucnost narucivanja i dostave u RH te koja im je cijena? Unaprijed hvala na odgovoru
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 10.12.2014 22:24:36
aidana
IZVORNA PORUKA: Dora18
Hej! Upravo sam vidjela ove divne cipelice i jednostavno su me odusevile :)) Postoji li mogucnost narucivanja i dostave u RH te koja im je cijena? Unaprijed hvala na odgovoru
RE: Poklanjamo - oprema za bebe 17.1.2015 12:31:21
ada_
IZVORNA PORUKA: Dora18
oprosti ja tek sad vidjeh ovaj tvoj post,ako procitas ovo javi mi se pp
Cao. Ja sam juce saznala da sam trudna. Htela sam pitati mame koje su dobre volje ako mogu da nam malo pomognu sa opremom za nasu bebicu. Najvise me brine kako da nabavim kolica i krevetac za nasu bebicu. Hvala vam u napred