Hanady RR -> RE: proljev (16.6.2012 18:05:27)
|
IZVORNA PORUKA: idana_85 mi imamo proljev od subote poslijepodne. prije toga smo dobili temperaturu 40.6,jedva smo je skinuli. sada proljev nas muci danima,skoro svako sat vremena. sinoc smo bili na infektologiji (kao i u petak), dobio infuziju, pijemo enterofuril, prolife, dijetalna hrana...nista ne pomaze...malo se od infuzije oporavio,evo mashallah spava tri sata i ne trazi da ide u wc, ne budi se...valjda ce biti dobro luda sam vise. Molim vas da mi napisete sta smije jesti,od sinoc trazi da jede,gladan je,a ne znam sta da mu dam. davala sam mu rize kuhane slane, krompir kuhan slan, supa pileca, iskuhala puretine rize i krompirica pa mu to malo zadrobim,jede bananu,slabo hoce grisini,pije caj od sipurka,davali smo mu danas i kole...vise ne znam sta da radim evo štu su nama rekli prošle godine , dali nam papir na jezeru http://www.ringeraja.ba/clanak/kad-dijete-povraca---dijeta_622.html moje obe također od jutros su na dijetalnoj isharni... pojele su makaronlića sa AD...kuhan krompir, bananu, malo čokolad za kuhanje, kola i girisni... ova kašica do rižine sluzi i jabuke je super hranjiva i pomaže...
|
|
|
|