mamaMi -> proljev (4.1.2010 20:19:52)
|
pozdrav svima! ovako: moj sin ima 2,5 godine, sasvim je ok, a prije par sedmica je imao upalu grla, temperatura mu je isla gore-dole (od 35 do 39 stepeni). jedno vece se upiskio i proslo je mimo pelena. probudio se i zovnuo me, bio je mokar, jos topao, ali mi je rekao da mu je hladno. nakon toga, grlo je proslo, ali sada je imao par dana meku stolicu, koja jos traje. boli ga stomacic. pro life mu dajem vec dva dana. prehrana se svodi na kekse, supu, caj, banane, jabuke i sl. on nikad nije prezalio prestanak dojenja, i ovisnost je prenio na obicno mlijeko - ni sad ga se ne odrice. nisam dala mlijeko dva dana i on je sve gore izgledao - nakon 50 ml mlijeka osmjeh se vratio i sada i grceve podnosi! u stvari - nema ih... mali moj [sm=hudicek1.gif] veseo je i igra se, znam da nije nista strasno, ali ovo je prvi ovakav problem (oguglala sam na temperature, nicanje zubica i sl.) i ovdje sam se prijavila radi cijele situacije - da mi je pricati s nekim o tome i cuti sta su njihova iskustva! [sm=smiley1.gif] radujem se odgovorima!
|
|
|
|