Storm -> RE: knjiga za citati-preporucite (6.1.2013 22:01:08)
|
IZVORNA PORUKA: bambi7 haj da si i ja prikljucim citacicama da ne bude da samo nijanse citam! ove sto su mi ostavile pozitivan dojam uglavnom ste pominjale-DaVincijev kod, Ako docekam sutra, Lovac na znajeve... Uglavnom sad gutam Seldona. preporucujem- Pakleni planovi, Posle tame, Gospodar igre(ovu sam sredila za 3 dana) Nedavno uzmem u konumu Napusteni psi slomljenog srca, onako bas opustajuca, lagana.. Natasu Kampus sam procitala i danima mi se vrtila u glavi, strasna ispovjest, uh Sad citam Memoari jedne gejse- gledala sam film podavno pa da se prisjetim! Zdravo raja, evo da se i ja pridruzim...nova trudnica koja puuno cita. A evo Sheldon mi je jedan od omiljenih, procitala sam sve sto je covjek ikada napisao, cak i neke njegove pocetne price (nisu za preporuciti, ipak se vidi da se tek ucio pisati). Sto se mene tice svaka njegova je dobra za procitati, onako lagano, za opustanje, a napeto. Imala bih toliko toga napisati, ali hajde da nisam dosadna odmah na pocetku hihihi.....nadam se da sam dobrodosla [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|