Hanady RR -> RE: Knjiga za čitati-preporučite (27.1.2011 10:53:14)
|
IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Hanady RR Ziki uzmi sebi Phillipa Gregory - Druga Bolenova kcer, pa onda uzmi Naslijeđe Bolonovih.... i da Bijela Kraljica i Kraljičina luda iste spisateljice[sm=smiley1.gif] Uzmi trilogiju Milenijum... Stegg larsson- Muškarci koji mrze žene, djevojčica koja se igrala vatrom Kula od karata... ja nisma stigla na sajam opet ali sma sebe počastila ovim knjigama u knjižari i nisma se pokajala.[sm=smiley1.gif] samo nisma kupila druga bolonoca kći...nju mi je draga kolegica pozajmila na čitanje[sm=smiley1.gif] kakve su ove knjige? vidjela sam na sajmu ali ne znam nista o njima osim da su trenutno hit. a ziki preporucujem hussein khaled- lovac na zmajeve i 1000 sjajnih sunaca za kucnu biblioteku obavezno! Super knjige vjeruj.... trileri, malo detektivskog rada, male intime, malo politike, društvene klasnosti.... ma super knjige meni su se baš dopale.... na fazon den brown-a? daleko bolji od den browna.... reci mo mene davinčijev kod i nije fascinirao do te mjere kako se očekivalo... al trilogija jeste... mislim da je sil pisanja, opisa i deševanja mnogo mnogo napetiji i tjera na daljenj čitanje...brže nego sen brown[sm=smiley36.gif] pa nije bas, a i jeste, drugaciji su stilovi pisanja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|