aya -> RE: imam loš dan, pa moram nekome da malo popričam (14.3.2010 22:18:32)
|
ako je jucer bio los danas je jos gori, prvo hemoroidi, zatim me MM napadne da sam depresivna i da sam rastjerala svo drustvo oko sebe, a onda ja na tel. kazem drugarici: "dogovorila se poslije 100 godina da izadjem na kafu sa drugaricama, MM obecao pricuvati dijete i onda mi dovede svekrvu", i sad trenutno nisam sigurna da li su to oni culi preko baby alarma ili ne, jer su sjedili u prizemlju; ja znam da sam ga ugasila, ali nisam sigurna da li prije tog razgovora ili poslije, toliko sam umorna da se nesjecam ; A nije jadna zena kriva, on je, jer mu je dusa da mi se p.... u sve cejfove, pa tako i u ovaj jedan u 100 godina, a da sam ostala bez prijateljica, to je izvjesno, prosto su prestale da me zovu na kafu jer nikad ne idem. A kad sve saberem j.... mi se i ako su culi i meni je usran dan, citav dan sam provela rintajuci u kuhinji, kafa, dorucak, sudje, rucak, sudje, a u medjuvremu presvucem dijete i nahranim, perem i prostirem ves, j.... ovaj zivot! A on je otisao da odveze mamu, pa ce svratiti do rodjaka na kafu :-) sreca pa imam internet
|
|
|
|