Hocu bebu -> RE: imam loš dan, pa moram nekome da malo popričam (21.1.2010 10:04:07)
|
Evo moram negdje da ovo izbacim iz sebe, zapravo ovo los dan trebalo je da bude juce, tj sinoc Opet smo skupa radili test i opet smo skupa plakali razocarali se u zivot, Boga, pravdu Znam da me nece poljuljat lako to, da bice jedna noc i da ce proc, al je tako boljelo Boljelo me dok sam ga gledala kako 4-5puta ide uzaludno gledati na test na kojem nema osim jedne crtice I svega mi nekako doslo , ma hocu da puknem, kad njega vidim srce mi se lomi Mozda je nekom smjesno, al vecina ce da shvati moju sinocnju bol Samo sam razmislila kako covjek moze da izgubi sve preko noci, svu nadu, vjeru, pa i ljubav U takvom stanju frcaju teske rijeci Samo sam znala da to necu dozvoliti Glava me je boljela , al sam skupila svu snagu ( Boze zasto mi se sada cini da sam hiljadu puta hrabrija od njega) i pricala tjesila sebe, tjesila njega, iako mi je u toj utjehi jos teze bilo Pitam se samo kakva su to iskusenja? Gdje je tu pravda, ne samo za mene nego za milijun dobrih zena i jos boljih ljudi??? Sta da ucim iz toga, da budem losija osoba, vjernica, da ne zelim djete, niti da se brinem sta cu sutra da mu obezbjedim, da li bi ga tada dobila??? Znam samo da ce sve biti i proc i da se protiv Bozije volje ne moze Termin kod doktorice imam u utorak Izvinite na dugom postu Zivot je i tako samo brza rijeka, i ponekad se osjecam kao da sam dosla do srusenog mosta i ne znam gdje dalje Pruzam ruke Tebi Boze Zivot ide dalje i evo me opet ko nova [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|