SdZ -> RE: Odnos s mamom... (7.1.2010 22:35:06)
|
IZVORNA PORUKA: noaa ovako Selmy nebi da se naljutis ali ako si ti jedna od onih kojima i njegovo govno valja pa se slizu sa njegovom mamom,sestrom,tetkom,rodicama itd elem na sve svoje zaborave...mozda se tvoja mama zato boji,mozda su njegovi zaista predivni ljudi al njih ces upoznati tek kad budes zivila s njima i mozda to sve i ne bude tako divno..zato svoju mamu na prvo mjesto i cesce joj to ponavljaj i gledaj da ne uzdizes njegove toliko pred njom jer to je boli zato se i ponasa tako..bez ljutnje jer ovo je necije iskustvo,srecom nije moje[sm=smiley1.gif] Prvo,ne ljutim se[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja njegovu porodicu izuzetno postujem,volim ih na neki nacin,ali niko od njih ne moze da zamijeni MOJU MAMU i SEKU,a ni mog OCA,bez obzira sto on nije tu....a moja mama ne da se boji vec ja osjecam da je malo ljubomorna iako ona to tim rijecima nikad nije ni rekla,ona ih isto postuje,dragi su joj ljudi...ali ja tu njenu ljubomoru i razumijem jer s jedne strane ona je sretna sto su mene ti ljudi vec sad na lijep nacin prihvatili,ali ja znam da joj je malo i tesko i zato kazem da izbjegavam svaku vrstu price,prepirke u kojoj bi se ona mogla uvrijediti,pa bar malo jer nju nikad niko nece zamijeniti,nikooooooooo....to je zena koja mi je na neki nacin dala zivot,borila se za mene u svakom trenutku,koja me je odgojila,naucila pricati,hodati,jesti,igrati se,skakati,pisati,racunati....zena koja me ucila kako da postanem zena i kakva da budem...koja je sagradila moj karakter...i nema osobe na ovom svijetu niti ce je biti koja bi nju mogla zamijeniti....
|
|
|
|