Azure -> RE: Odnos s mamom... (25.12.2009 18:52:46)
|
Moj odnos sa mamom nije bolji. Vrlo cesto se svadjamo, jer sve sto ja uradim nije dobro i uvijek kaze sto nisi ovako, ja to radim ovako. Ona zeli pomoci, ne zeli zaista nista lose, uopste nije losa osoba. Cak mi pomaze sve i sto treba i sto ne treba, ali i previse se petlja, cak i u odgoj mog djeteta. Strasno mi smetaju svi ti savjeti koje ne trazim. Ako curicu obucem toplije kaze bice joj vruce, ako je obucem laganije kaze bice joj toplo. Zasto kikice gore, a ne dole. Uh mogla bih cijeli dan da pricam i da se nerviram. Malu voli vise od svega i previse je razmazila pa onda kaze da smo je mi razmazili. Sve joj kupuje, a mi zelimo dijete nauciti da ne moze uvijek dobiti sve. Iz svoje dobrote napravi situaciju i nervozu, pa ja poludim. Volim svoju mamu i jako smo vezane, ali zaista pretjeruje. Mislila sam promijenit ce se kad se udam. Ma kakvi jos gore, onda sam rekla pa promijenit ce se kad budem imala unuce. Ma kakvi!!!! Tu je u svakom trenu pomoci, ali ipak ja zelim biti mama, a ne da ona bude mama mome djetetu. Zelim ti srecu.
|
|
|
|