mum to be -> RE: Izgubila sam bebu krajem 5tog mjeseca (26.6.2014 23:13:27)
|
Drage moje.. citam vase tekstove i ne mogu da zadrzim suze..Jednostavno ne mogu da vjerujem da vas ima jos koje ste dozivjele isto.. Naime 24.03.2014. sam u 22 sedmici trudnoće izgubila bebu..deckica..bili su primorani da me porode..ni ja nisam bila u stanju da ga vidim, da ga primim u narucje..cak ni da ga dostojno sahranim.. Prva trudnoca, mladost i neiskustvo..niko me nije ni posavjetovao..samo k'o grom iz vedra neba. krvarenje,bolnica,porod..sok-- sad kad vratim film unazad, ne mogu sebi da oprostim.. U tom trenutku jednostavno nisam bila pri sebi i dozvolila sam bolnici i njihovom osoblju da se pobrinu za to.. Prije nekoliko noci sam sjedila da jednom sestrom koja radi na porodjajnom odjelu i pitala sam je sta rade sa djecom takvih slucajeva a ona mi je odgovorila da ih spale. Od tada ne mogu da spavam, nikako da se pomirim sa tim.. Vidim da su nekim od vas radili nalaz.. meni niko nista nije rekao i nije uradio. Skroz sam zbunjena. Doktor je samo rekao da ce se nakon 6 mjeseci od spontanog uradit neki nalaz, da se vidi da li mi je grlic maternice prirodno slab..
|
|
|
|