Storm -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (6.1.2013 22:33:37)
|
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: Neca xxx IZVORNA PORUKA: Halimaa IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Halimaa Ko voli Twilight [sm=smiley1.gif] ? meni je to film za tinejdzere, ne kontam kako se odrasloj osobi moze svidjati nesto posebno ta film[sm=zmeden.gif] Šta impliciraš?[sm=smiley1.gif] Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Poi filmovi nisu losi toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan... Meni su Twilight knjige bas drzale paznju. Citala sam ih u jednom dahu. Naravno, kada sam pocela da citam prvu knjigu:Sumrak, nisam imala pojma da je prica o vampirima. [sm=smiley36.gif] Da sam znala, sumnjam da bih pocela citati. A kasnije nisam mogla da ih ostavim i jedva sam cekala slijedece dijelove. [sm=smiley1.gif] Naravno, pogledala sam i sve filmove, cisto da vidim kako su ekranizirali knjigu i kao uvijek, knjige su puno bolje. [sm=smiley20.gif] I ja se uvijek razočaram filmom nakon što pročitam knjigu. Sve drugačije zamislim , i što se tiče likova i predjela,a i fali mi dosta detalja u filmu, ali opet je OK. Evo i ja sam procitala i knjige i pogledala filmove [sm=smiley1.gif], a daavnoo sam bila tinejdzer [sm=smiley1.gif] Knjige su mi naravno puno bolje, to je vecinom tako. Prati li neko Game of Thrones/Igru prijestolja? To je jos jedan dobar primjer, gdje knjiga puno bolja....ima ih sigurno jos puno.
|
|
|
|