RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 16:04:49)

ne volim ni ja toma, voljela sam ga u pubertetu kad je glumio u top gun[sm=smiley36.gif]

Pingvina -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 16:26:24)

IZVORNA PORUKA: Amani12

A ja cekam jos i Dextera,Walking Dead i Luthera.

Jacka Reachera jedva cekam da pogledam,mada mi je Tom onako na prvu potpuni promasaj,
u mojoj glavi Jack je suprotnost Tomu.[sm=smiley36.gif]

Sorry sto upadam...Kradem vam ideje za filmove, ali se slabo javljam.[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]
Nego, kad vec spominjete Dextera-da pitam dokle ste dosle?? Mozda imate neke izvore koje ja jos nisam otkirla-a bas sam se navukla na seriju.[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]Hvala unaprijed!!

Amani12 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 17:09:35)

Pingvina ja sam pregledala poslednju,7 sezonu,na netu.

Ista sezona se sada prikazuje na Fox Crime-u,Ponedjeljkom u 22h,cini mi se.

U seprembru ce poceti sa prikazivanjem 8,ujedno i poslednja sezona Dextera.

Jedna od najboljih serija ikada.[sm=smiley20.gif]

Pingvina -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 17:24:25)

Amani,hvala ti..Ja sam bila pregledala 10 epizoda 7 sezone, kad sad mi mm kaze da imaju jos dvije..pa ododh se baciti na "posao". [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Hvala na informaciji.. ima puno do septembra,ko ce to docekati.[sm=smiley13.gif]

Halimaa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 18:32:34)

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Halimaa

Ko voli Twilight [sm=smiley1.gif] ?

meni je to film za tinejdzere, ne kontam kako se odrasloj osobi moze svidjati nesto posebno ta film[sm=zmeden.gif]

Šta impliciraš?[sm=smiley1.gif] Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Po toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...

Neca xxx -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 19:43:38)

meni je to film za tinejdzere, ne kontam kako se odrasloj osobi moze svidjati nesto posebno ta film[sm=zmeden.gif]

Šta impliciraš?[sm=smiley1.gif] Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Poi filmovi nisu losi toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...

Meni su Twilight knjige bas drzale paznju. Citala sam ih u jednom dahu. Naravno, kada sam pocela da citam prvu knjigu:Sumrak, nisam imala pojma da je prica o vampirima. [sm=smiley36.gif] Da sam znala, sumnjam da bih pocela citati. A kasnije nisam mogla da ih ostavim i jedva sam cekala slijedece dijelove. [sm=smiley1.gif] Naravno, pogledala sam i sve filmove, cisto da vidim kako su ekranizirali knjigu i kao uvijek, knjige su puno bolje. [sm=smiley20.gif]

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 19:48:28)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Šta impliciraš?[sm=smiley1.gif] Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Poi filmovi nisu losi toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...

Meni su Twilight knjige bas drzale paznju. Citala sam ih u jednom dahu. Naravno, kada sam pocela da citam prvu knjigu:Sumrak, nisam imala pojma da je prica o vampirima. [sm=smiley36.gif] Da sam znala, sumnjam da bih pocela citati. A kasnije nisam mogla da ih ostavim i jedva sam cekala slijedece dijelove. [sm=smiley1.gif] Naravno, pogledala sam i sve filmove, cisto da vidim kako su ekranizirali knjigu i kao uvijek, knjige su puno bolje. [sm=smiley20.gif]

I ja se uvijek razočaram filmom nakon što pročitam knjigu. Sve drugačije zamislim , i što se tiče likova i predjela,a i fali mi dosta detalja u filmu, ali opet je OK.

Neca xxx -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 20:02:59)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

I ja se uvijek razočaram filmom nakon što pročitam knjigu. Sve drugačije zamislim , i što se tiče likova i predjela,a i fali mi dosta detalja u filmu, ali opet je OK.

I ja uvijek sve drugacije zamislim. [sm=smiley1.gif] Edwarda sam zamisljala jos zgodnijeg, Bella mi je bezze. [sm=smiley21.gif]
Jedino je Jacob mmmmmmm. [sm=love.gif]

MicoTico -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 20:11:11)

Ma meni je Edward dobar , ima onaj "vampirasti" izgled, ali Bella, što kažeš , baš [sm=smiley11.gif]

leona81 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 20:32:36)

leona, evo spisak pa biraj[sm=smiley1.gif]

http://www.imdb.com/genre/thriller

hvala, od ovih prvih 25, cak 2 nisam gledala[sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 21:42:33)

gledala veceras na ftv:
http://mojtv.hr/film/2978/imas-petlju.aspx

predivan i dirljiv jako[sm=smiley13.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 21:45:18)

Šta impliciraš?[sm=smiley1.gif] Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Po toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...

ne impliciram nista. ja volim ozbiljne i kvalitetne filmove, a vampiri i vukodlaci nisu mi zanimljivi jos od djetinjstva[sm=smiley36.gif]uostalom, twigliht je proglasen najgorim filmom od strane neke stranice koja se bavi filmovima[sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 22:02:04)

evo i dokaz, da ne bude da izmisljam[sm=smiley36.gif]
http://www.bravo.rs/hot-news/twilight-proglasen-za-najgori-film-svih-vremena/

amra_sa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 22:42:22)

Twilight sam jedan dio gledala, ali samo malo, tako da ne'mrem ništa reći, ali zato sam ovaj pregledala sve dijelove i mogu reći da je odličan, ima svoju super priču samo treba pažljivo pratiti... Evo ga http://www.imdb.com/title/tt0320691/
Teacher taj s petljom je baš [sm=smiley19.gif]

Neca xxx -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (2.1.2013 22:57:32)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ma meni je Edward dobar , ima onaj "vampirasti" izgled, ali Bella, što kažeš , baš [sm=smiley11.gif]

Nije ni meni Edward los, ali mi se ne svidjaju njegovi zubi. [sm=zmeden.gif] Ali to je vec do mene. [sm=smiley1.gif] I sa Bellinim tatom su fulili skroz. [sm=smiley21.gif]

A potrefili su po mom ukusu i zamisljanju likove za Alice, Carlisle i Esme. I naravno, Jacob. [sm=smiley1.gif]

Halimaa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.1.2013 10:01:23)

znam da je proglašen najgorim filmom od strane nekih tamo bla bla. Propuste nije lako uočiti, posebno ko je u svom životu gledao i kvalitetnijih filmova...[sm=smiley1.gif] Ali mene je privukla priča a i neki od glumaca [sm=smiley36.gif] Šta fali malo maštati... Ja ću tek sad da čitam knjige, tako da se nemam šta razočarati.

palachinken -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.1.2013 10:18:52)

Da li je neko gledao The Cloud Atlas?
http://www.imdb.com/title/tt1371111/
Ocjene mu dobre, raja oduševljena, a mi ga pogledali juče...i sve kontam da viknem Car je gol, pa će se još neko složiti sa mnom. Meni film u najbolju ruku mlak, površno obrađen, a da ne kažem dosadan...ili sam ja previše glupa pa nisam skontala...

Super Beba -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.1.2013 10:18:57)

gledala veceras na ftv:

Kako je divan ovaj film [sm=smiley20.gif]

Ja sinoć gledala Argo. Dobar je. Očekivala sam nešto sasvim drugo, ono, u američkom fazonu, malo Bourne-a, Ramba i sl, a kad ono skroz druga priča :)
Također, gledah i Cloud Atlas - toplo ga preporučujem, ali pod uvjetom da imate na raspolaganju 3h mira, jer se mora pomno pratiti...

Super Beba -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.1.2013 10:22:44)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ocjene mu dobre, raja oduševljena, a mi ga pogledali juče...i sve kontam da viknem Car je gol, pa će se još neko složiti sa mnom. Meni film u najbolju ruku mlak, površno obrađen, a da ne kažem dosadan...ili sam ja previše glupa pa nisam skontala...

hahah, evo ja ga sad preporučih :)))
Definitino nije wow, ne može ni prismrditi matrixu, ali ponovo, ima dobrih finti...Iskreno, i ja sam se nadala nekoj jačoj povezanosti svih ovih priča...Ali eto, meni je OK, bilo je i gorih filmova sa sličnom pričom (tipa Prometheus [sm=smiley21.gif])

Super Beba -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.1.2013 10:25:14)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Twilight sam jedan dio gledala, ali samo malo, tako da ne'mrem ništa reći, ali zato sam ovaj pregledala sve dijelove i mogu reći da je odličan, ima svoju super priču samo treba pažljivo pratiti... Evo ga http://www.imdb.com/title/tt0320691/
Teacher taj s petljom je baš [sm=smiley19.gif]

Ko voli filmove sa ovom tematikom, mora pregledati "Blade"...

A "Underworld", mene je jedino prvi dio dojmio, ostali dijelovi su tanki...

Lalopa -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.1.2013 10:32:50)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Definitino nije wow, ne može ni prismrditi matrixu, ali ponovo, ima dobrih finti...Iskreno, i ja sam se nadala nekoj jačoj povezanosti svih ovih priča...Ali eto, meni je OK, bilo je i gorih filmova sa sličnom pričom (tipa Prometheus [sm=smiley21.gif])

I ja sam cula za taj film, i koliko sam vidjela podijeljena su misljenja..nekima je ok, nekima nema smisla..pa mi se iskreno i ne gleda

palachinken -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.1.2013 10:45:26)

Matrix je Matrix [sm=smiley1.gif] Iako me zabavljalo pogađati koji je sad Tom Hanks [sm=smiley36.gif]

Neca xxx -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.1.2013 10:57:15)

gledala veceras na ftv:

Kako je divan ovaj film [sm=smiley20.gif]

Ja sinoć gledala Argo. Dobar je. Očekivala sam nešto sasvim drugo, ono, u američkom fazonu, malo Bourne-a, Ramba i sl, a kad ono skroz druga priča :)
Također, gledah i Cloud Atlas - toplo ga preporučujem, ali pod uvjetom da imate na raspolaganju 3h mira, jer se mora pomno pratiti...

I ja sam sinoc gledala Argo! Preporucujem. [sm=smiley20.gif] I ja sam mislila da ce biti nesto skroz drugo, ali srecom nije. [sm=smiley1.gif]

palachinken -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.1.2013 11:01:42)

Ja imam otpor prema tim filmovima gdje Amerikanci prčkaju po islamskom svijetu u maniru velikih osloboditelja ili spašavaju svijet od terorista. Ali ako vas dvije garantujete da Argo valja...onda cu da ga pristavim [sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) (3.1.2013 11:08:12)

meni je argo super a i cloud atlas, prometheus nije los mogli bi reci cak da je dobar...ima jako puno slicnosti s alienom i to nisam ocekivala od ridleya

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>