RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

Mya_81 RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 17:43:52)

IZVORNA PORUKA: Niobe

Od sveg srca preporučujem V for Vendetta.

Jel neko ima preporuku za istorijski/mitološki tipa Troja, tipa 300?
ili neki psihološki triler tipa Shutter island?

Jesi gledala Muskarac koji je mrzio žene?

Niobe -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 17:50:06)

Da li je to ovaj novi ''girl with a dragon tattoo''? Ako jeste, jesam, odličan je.

Mya_81 RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 17:59:37)

Je, to je taj [sm=smiley1.gif]

Niobe -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 18:09:08)

Sviđa mi se. Ostavila sam ga u arhivi, vjerujem da ću opet pogledat kad smirim dojmove.

teacher75 -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 19:16:04)

veceras na rtl2. pa ko zna njemacki, nek pogleda:
http://mojtv.hr/film/4720/gonic-zmajeva.aspx

draguljče -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 19:24:15)

Evo jedan malo težak, posebno bi trebao biti zanimljiv medić_slatki. Opasne metode. [sm=smiley1.gif] Pa žene, koga zanima psihologija izvolite. Ali prava psihologija ne popularna. [sm=smiley1.gif]

Medić* -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 19:38:45)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Evo jedan malo težak, posebno bi trebao biti zanimljiv medić_slatki. Opasne metode. [sm=smiley1.gif] Pa žene, koga zanima psihologija izvolite. Ali prava psihologija ne popularna. [sm=smiley1.gif]

Nisam gledala ali cim prije idem na te Opasne metode [sm=smiley36.gif] Jesi ga negdje skidala ili ?

leona81 -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 19:41:22)

ja upravo skidam:) a seeking justice je super, hvala na preporuci

draguljče -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 19:42:15)

Nema ga još nigdje, mislim da još ni premijera nije bila. Meni jedan student dao, pitaću sutra odakle ga je skinuo. Ako ne budeš mogla donesem ti ga ja na aprilski bb. [sm=smiley1.gif] Film je baš...O Jungu.

Ilhana RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 19:42:58)

Kako se zove na engleskom?

hahah

maja78 RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 19:44:56)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Nisam gledala ali cim prije idem na te Opasne metode [sm=smiley36.gif] Jesi ga negdje skidala ili ?

ima se skinuti, ja ga gledal neki dan

draguljče -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 19:46:08)

U stvari se film zove Opasna metoda, valjda. [sm=zmeden.gif] Onako nije lo, mada bi se ti poeci psihoanalize trebali prikazati dublje i bolje, ali i ono to je strpano u 90 minuta nije loe.

Medić* -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 19:47:51)

Nema ga još nigdje, mislim da još ni premijera nije bila. Meni jedan student dao, pitaću sutra odakle ga je skinuo. Ako ne budeš mogla donesem ti ga ja na aprilski bb. [sm=smiley1.gif] Film je baš...O Jungu.

Obavezno, hvala ti draga... Jung to mi treba [sm=smiley36.gif]

Majo gdje si ga skidala ?

bananica -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 19:56:10)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ima se skinuti, ja ga gledal neki dan

gdje, salji link[sm=smiley1.gif]

Niobe -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 20:22:03)

Jel ovo naš film? Ako je strani, može li originalni naziv. Hvala

maja78 RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 21:32:38)

posalala link medic, bananica i niobe

Medić* -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 22:02:43)

Majo meni nista nije stiglo [sm=smiley13.gif]

maja78 RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 22:11:21)

Majo meni nista nije stiglo [sm=smiley13.gif]

sad cu opet pokusati

Medić* -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 22:14:39)

Stiglo sada, hvala [sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 22:17:18)

Stiglo sada, hvala [sm=smiley1.gif]

nema na cemu :)

draguljče -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 22:17:36)

Jel ovo naš film? Ako je strani, može li originalni naziv. Hvala

A dangerous method.

juni -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 22:35:15)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Od sveg srca preporučujem V for Vendetta.

Jel neko ima preporuku za istorijski/mitološki tipa Troja, tipa 300?
ili neki psihološki triler tipa Shutter island?

Jesi gledala Muskarac koji je mrzio žene?

Gledala sam V for Vendetta, odlican je!

A Muskarac koji je mrzio zene sam gledala al svedsku verziju iz 3 dijela, prvi dio je odlican a druga dva mi nisu nesto.

teacher75 -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (4.3.2012 22:44:06)

posalala link medic, bananica i niobe

posaljite i meni link[sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (5.3.2012 0:00:04)

IZVORNA PORUKA: leona81

upravo gledala, odlican

Anoniman -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (5.3.2012 0:16:02)

IZVORNA PORUKA: leona81

upravo gledala, odlican

meni i nije nesto [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mozda  My name is Khan  bi mogla preporuciti

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>