RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

teacher75 -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (19.2.2012 21:28:04)

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Sinoc gledala The Vow,i film je prelijep samo sto ga od umora ne uspijedoh sagledati citavog tako da cu to veceras kad legnem =)

super da je dobar, jer prekosutra idem u kino da ga gledam[sm=smiley1.gif]

klemzi -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (19.2.2012 21:56:31)

Joj ja sinoć gledala genijalan film na HTV 2, mislim da se zvao Iskupljenje u Shawswanku ili tako nekako...vi filmoljupke ste ga garant ranije gledale, ali ja sinoć tek prvi put. oduševio me, a Morgan Freeman je genijalan, kao i obično [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

draguljče -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (19.2.2012 22:00:02)

Po meni definitivno Sibirski berberin, P.S. Volim te, Brilijantni um, Kišni čovjek, Crni labud. Ne mogu se sad sjetiti, ali ima ih još nekoliko koje baš vrijedi pogledati. O da, definitivno i ivot je lijep.

Medić* -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (19.2.2012 22:01:28)

Meni se svidja Jesen u Njujorku [sm=smiley1.gif]

Ilhana RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (19.2.2012 22:10:57)

Drage moje, nastavite chatanje ili preko pp ili na RR razgovori =) Ove postove cu izbrisati.

Tema je o filmovima =)

Hvala na razumjevanju

LP

teacher75 -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (19.2.2012 22:18:20)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Joj ja sinoć gledala genijalan film na HTV 2, mislim da se zvao Iskupljenje u Shawswanku ili tako nekako...vi filmoljupke ste ga garant ranije gledale, ali ja sinoć tek prvi put. oduševio me, a Morgan Freeman je genijalan, kao i obično [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

odlican film, gledala ga davno. ako ti se svidio, pogledaj Zelenu milju ako do sad nisi, isto zatvorski i odlican[sm=smiley1.gif]

klemzi -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (19.2.2012 23:11:04)

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: klemzi

odlican film, gledala ga davno. ako ti se svidio, pogledaj Zelenu milju ako do sad nisi, isto zatvorski i odlican[sm=smiley1.gif]
Gledala sam Zelenu milju, stvarno je [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

bellla -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (19.2.2012 23:16:22)

IZVORNA PORUKA: Hannan

Je li neko gledao ovaj :
Fetih 1453
http://www.imdb.de/title/tt1783232/
Ima li se gdje skinuti? (nije bitan jezik:))

i ja ovo cekaaam[sm=smiley1.gif]

Cenzura83 -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (19.2.2012 23:18:39)

Hej cure, jel imate neke linkove s kojih skidate filmove? mi smo skidali sa stranice bt junkie, ali su je ugasili [sm=smiley19.gif], sad nemam odakle sinut niti jedan film.

leona81 -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (19.2.2012 23:23:21)

real steel super stvarno, hvala na preporuci:)

*Boo* -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (21.2.2012 11:08:39)

evo jos par komedija ako neko vec nije spomenuo

http://www.imdb.com/title/tt1055292/

http://www.imdb.com/title/tt1341341/

teacher75 -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (22.2.2012 0:43:19)

Sinoc gledala The Vow,i film je prelijep samo sto ga od umora ne uspijedoh sagledati citavog tako da cu to veceras kad legnem =)

gledala veceras u cinema city-u, divan, romantican, bs po mom ukusu, uzivala sam[sm=smiley1.gif]

pocahontas -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (22.2.2012 10:37:17)

gledala veceras u cinema city-u, divan, romantican, bs po mom ukusu, uzivala sam[sm=smiley1.gif]

o cemu se radi? daj mi reci ukratko? u koliko sati igra film?

Ilhana RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (22.2.2012 11:10:55)

Radi se o jednom mladom bracnom paru koji nastradaju i ona izguvi pamcenje 5 zadnji godina... zaboravi no joj je muz i da ga uopste zna a on se bori da se ona u njega ponovo zaljubi... divan je :)

teacher75 -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (22.2.2012 16:07:41)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

o cemu se radi? daj mi reci ukratko? u koliko sati igra film?

evo ilhana ti je napisala[sm=smiley1.gif]mi smo gledale od 19.00 a mislim da igra i od 21.00

Amelaa RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (24.2.2012 23:06:58)

Dobar film
[image]http://4.bp.blogspot.com/-9XMJtui6g2Q/TyGoroArwkI/AAAAAAAAAfk/SaF9vXzAG4c/s1600/seeking-justice.gif[/image]

Anoniman -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (25.2.2012 15:56:20)

Ko voli romanticne filmove,preporucujem

The Romantics (2010)

Ilhana RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (28.2.2012 0:45:30)

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Dobar film
[image]http://4.bp.blogspot.com/-9XMJtui6g2Q/TyGoroArwkI/AAAAAAAAAfk/SaF9vXzAG4c/s1600/seeking-justice.gif[/image]

Predobar =)

A ja sam odusevljena filmom The Help... ismijala se i isplakala...

Volim ovakve filmove i mislim da sam ih jedno 100 na ovaj fazon sagledala... Volim crnce iz duse i tako mi je zao sta su radi bijelaca prezivljavali...

Octavia Spencer je zasluzila Oscar koji je pobjedila u nedelju...

[img]http://mylifeinparadise.blogg.se/images/2011/the-help_164096633.jpg[/img]

[img]http://www.ecorazzi.com/wp-content/uploads/2012/02/octavia-spencer-592x400.jpg[/img]

Anoniman -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (28.2.2012 12:04:28)

Ilhana,i ja sam gledala Kucne pomocnice...Film je zaista fenomenalan, dirljiva prica, na momente sam se i smijala i plakala...Zena je odglumila fenomenalno i zasluzila je Oskara[sm=bravo.gif]

Gledala sam i Seeking justice i isto ga toplo preporucujem. Napet do kraja, ima dobru pricu, a i dobro se zavrsi sto je najbitnije[sm=smiley36.gif]

Predlazem vam i Trade(film je malo stariji, iz 2007.) ako niste gledali. Nije za osjetljivije, ima par scena bas traumaticnih...otplakala sam ga...Napet je do kraja, ima dobru pricu, napet, nije ukrasen spec. efektima...bas nekako realno opisuje surovost zivota u nekim dijelovima svijeta.

I Incendies(2010.)...taj mi je film..uh...bas stresan, strasan, napet, surov, njezan...Ne preporucujem ga osjetljivijim osobama.

Amelaa RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (28.2.2012 14:58:59)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ilhana,i ja sam gledala Kucne pomocnice...Film je zaista fenomenalan, dirljiva prica, na momente sam se i smijala i plakala...Zena je odglumila fenomenalno i zasluzila je Oskara[sm=bravo.gif]

Gledala sam i Seeking justice i isto ga toplo preporucujem. Napet do kraja, ima dobru pricu, a i dobro se zavrsi sto je najbitnije[sm=smiley36.gif]

Predlazem vam i Trade(film je malo stariji, iz 2007.) ako niste gledali. Nije za osjetljivije, ima par scena bas traumaticnih...otplakala sam ga...Napet je do kraja, ima dobru pricu, napet, nije ukrasen spec. efektima...bas nekako realno opisuje surovost zivota u nekim dijelovima svijeta.

I Incendies(2010.)...taj mi je film..uh...bas stresan, strasan, napet, surov, njezan...Ne preporucujem ga osjetljivijim osobama.

Odavno ne procitah bolje preporuke.[sm=bravo.gif]..gledat cu sve sto si preporucila...

leona81 -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (28.2.2012 15:15:51)

gledala sve osim seeking justice, skinula i danas gledam abd:) slazem se u svemu napisano, slobodno stavljaj jos preporuka jer imamo slican ukusa:)

ko voli horrore ali ne strasne, nek skine sebi prvu sezonu american horror story:) super serija

Anoniman -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (28.2.2012 17:02:37)

IZVORNA PORUKA: leona81

gledala sve osim seeking justice, skinula i danas gledam abd:) slazem se u svemu napisano, slobodno stavljaj jos preporuka jer imamo slican ukusa:)

ko voli horrore ali ne strasne, nek skine sebi prvu sezonu american horror story:) super serija

[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]Ja pregledala prvih 12 epizoda[sm=smiley36.gif] ispocetka mi je bilo malo hm...prpa gledati, ali poslije se covjek navikne[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (28.2.2012 17:12:21)

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Odavno ne procitah bolje preporuke.[sm=bravo.gif]..gledat cu sve sto si preporucila...

[sm=smiley1.gif]Hvala.

Ilhana RR -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (28.2.2012 19:31:05)

Ja bas veceras kontala da gledam ovaj Trade =) samo da postavim slikice od stvarcica za BB ;)

Mirkica -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (28.2.2012 19:44:41)

Ja bas veceras kontala da gledam ovaj Trade =) samo da postavim slikice od stvarcica za BB ;)

Trade

Ilhana pripremi se dobro psihicki ja sam ovaj film odgledala jednom nema sanse vise , jeste poucan ali ubijaaaaaaaaaa ubija , ja kad nisam svisnula sedam dana posle sam ja imala neku suhvu d ovog filma .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>