Anoniman -> RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) (28.2.2012 17:02:37)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Ilhana,i ja sam gledala Kucne pomocnice...Film je zaista fenomenalan, dirljiva prica, na momente sam se i smijala i plakala...Zena je odglumila fenomenalno i zasluzila je Oskara[sm=bravo.gif] Gledala sam i Seeking justice i isto ga toplo preporucujem. Napet do kraja, ima dobru pricu, a i dobro se zavrsi sto je najbitnije[sm=smiley36.gif] Predlazem vam i Trade(film je malo stariji, iz 2007.) ako niste gledali. Nije za osjetljivije, ima par scena bas traumaticnih...otplakala sam ga...Napet je do kraja, ima dobru pricu, napet, nije ukrasen spec. efektima...bas nekako realno opisuje surovost zivota u nekim dijelovima svijeta. I Incendies(2010.)...taj mi je film..uh...bas stresan, strasan, napet, surov, njezan...Ne preporucujem ga osjetljivijim osobama. gledala sve osim seeking justice, skinula i danas gledam abd:) slazem se u svemu napisano, slobodno stavljaj jos preporuka jer imamo slican ukusa:) ko voli horrore ali ne strasne, nek skine sebi prvu sezonu american horror story:) super serija [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]Ja pregledala prvih 12 epizoda[sm=smiley36.gif] ispocetka mi je bilo malo hm...prpa gledati, ali poslije se covjek navikne[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|