Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ovaj film vredi spomenuti , tri dana sam plakala posle njega jako tuzan osjecajan ODLICAN
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 28.2.2012 19:49:59
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Ja bas veceras kontala da gledam ovaj Trade =) samo da postavim slikice od stvarcica za BB ;)
Trade
Ilhana pripremi se dobro psihicki ja sam ovaj film odgledala jednom nema sanse vise , jeste poucan ali ubijaaaaaaaaaa ubija , ja kad nisam svisnula sedam dana posle sam ja imala neku suhvu d ovog filma .
Zvuci mi poznat, moguce je da sam ga gledala vec... vidjet cu veceras dal cu ga prepoznati ili ne...
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 28.2.2012 21:08:52
Amelaa RR
Film The Grey dobar film, al ima perioda gdje je malo dosadno...mada meni su svi filmovi gdje Liam glumi dobri.. Jel ko skinuo horor The devil inside???
ovaj film vredi spomenuti , tri dana sam plakala posle njega jako tuzan osjecajan ODLICAN
zivot je lijep, svaki put placem ko godina i kazem nikad vise necu ga gledati, ali ne mogu da odolim
bas a scena kada on sina posalje da kao se sakrije a on glumi zna da ide da ga ubiju i zna da sin gleda a i dalje glumi
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2012 11:52:44
balasgirl
Ja sam sinoć u kinu gledala The Vow, bezzzveze. Očekivala sam aman nešto, hvale ga na sva zvona, ja ostala bez teksta, radnja prespora, nepovezana, puno puno propusta, ona se ne sjeća muža, a sjeća se svega ostalog, on joj pokušava pomoći, između glumaca nimalo hemije. Jedno veliko
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2012 22:40:00
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Ja sam sinoć u kinu gledala The Vow, bezzzveze. Očekivala sam aman nešto, hvale ga na sva zvona, ja ostala bez teksta, radnja prespora, nepovezana, puno puno propusta, ona se ne sjeća muža, a sjeća se svega ostalog, on joj pokušava pomoći, između glumaca nimalo hemije. Jedno veliko
Zao mi je sto ti se film nije svidio, meni je bio fenomenalan a ovaj dio boldirani... ovo se desava... I gori slucajeva sam vidjala, dusa me boli za porodicom koja dozivi ovo...
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 1.3.2012 20:35:23
teacher75
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Zao mi je sto ti se film nije svidio, meni je bio fenomenalan a ovaj dio boldirani... ovo se desava... I gori slucajeva sam vidjala, dusa me boli za porodicom koja dozivi ovo...
i meni se bas svidio, ima lijepih romanticnih scena, pozeljela sam malo romantike, rijetko sada ima romanticnih filmova
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 4.3.2012 15:56:06
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
imam osjecaj da je taj americki detaljniji ta plavka je inspektor, onda liz je napravila silikone (hahah bitna info), ima i kcerku definitivno je ta americka vise prema knjizi
sacekacu da i ti pogledas americku verziju, pa da mi kazes koja je po tebi bolja u odnosu na knjigu (vjerodostojnija), a vjerujem da su u oba filma mnogi detalji izmijenjeni i izostavljeni, kao sto to obicno bude
pogledala, i definitivno americka verzija detaljnija, jesu malo promijenili hariet, anita - gdje je otisla (mislim da je u svedskoj prikazano kako je u knjizi), ali sve ostalo u americkoj puno realnije
RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti) 4.3.2012 17:17:28
felix
John Qhttp://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTcxNTQ1MzAyOF5BMl5BanBnXkFtZTYwNDg0ODk4._V1._SY317_.jpg John Q Naslov originala: John Q Žanr: drama, triler Trajanje: 116 min. Godina izdanja: 2002. Izdavač/Distributer: Warner Bros. / ISSA film i video Linkovi: imdb Uloge: Denzel Washington, Robert Duvall, James Woods, James Woods, Eddie Griffin, Ray Liotta Režija: Nick Cassavetes Scehttpge/jpegnario: James Kearns Producent/i: Michael De Luca, Avram ''''Butch'''' Kaplan, Richard Saperstein
Nesretni otac otkriva kako mu osiguranje ne pokriva transplataciju srca, prijeko potrebnu kako bi mu sin preživio.
John Q. Archibald (Denzel Washington) je običan čovjek koji radi u tvornici i brine se za svoju obitelj. Njegova supruga Denise i sin Michael sav su njegov svijet.
Michael se ozbiljno razbolio i treba hitno presađivanje srca. Johnovo osiguranje ne pokriva tako složen zahvat, a on nema novaca da ga plati sam. Kao požrtvovan otac, John Q. nastoji spasiti sina na svaki način, a kad uvidi da nema drugog izlaza, u očaju postaje otmičar.
Otima cijeli odjel u bolnici hitno zahtjevajući operaciju koja će spasiti njegovog sina. Njegov slučaj dobija ogromnu medijsku pozornost prikvukavši zanimanje cijele nacije koja je podijeljena oko (ne)opravdavanja njegovih očajničkih postpupaka...
juce gledala, film samo takav predobar ne mozeš a da ne zaplaceš predobar film.