|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-Najbolji film (film za preporuciti)
19.2.2012 21:28:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Sinoc gledala The Vow,i film je prelijep samo sto ga od umora ne uspijedoh sagledati citavog tako da cu to veceras kad legnem =)

super da je dobar, jer prekosutra idem u kino da ga gledamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1251
19.2.2012 21:56:31   
klemzi
Joj ja sinoć gledala genijalan film na HTV 2, mislim da se zvao Iskupljenje u Shawswanku ili tako nekako...vi filmoljupke ste ga garant ranije gledale, ali ja sinoć tek prvi put. oduševio me, a Morgan Freeman je genijalan, kao i obično user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1252
19.2.2012 22:00:02   
draguljče
Po meni definitivno Sibirski berberin, P.S. Volim te, Brilijantni um, Kišni čovjek, Crni labud. Ne mogu se sad sjetiti, ali ima ih još nekoliko koje baš vrijedi pogledati. O da, definitivno i ivot je lijep.

< Poruku je uredio draguljče -- 19.2.2012 22:01:53 >

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1253
19.2.2012 22:01:28   
Medić*
Meni se svidja Jesen u Njujorku user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 1254
19.2.2012 22:10:57   
Ilhana RR
Drage moje, nastavite chatanje ili preko pp ili na RR razgovori =) Ove postove cu izbrisati.

Tema je o filmovima =)

Hvala na razumjevanju

LP

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1255
19.2.2012 22:18:20   
teacher75

IZVORNA PORUKA: klemzi

Joj ja sinoć gledala genijalan film na HTV 2, mislim da se zvao Iskupljenje u Shawswanku ili tako nekako...vi filmoljupke ste ga garant ranije gledale, ali ja sinoć tek prvi put. oduševio me, a Morgan Freeman je genijalan, kao i obično user posted image user posted image

odlican film, gledala ga davno. ako ti se svidio, pogledaj Zelenu milju ako do sad nisi, isto zatvorski i odlicanuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1256
19.2.2012 23:11:04   
klemzi

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: klemzi

odlican film, gledala ga davno. ako ti se svidio, pogledaj Zelenu milju ako do sad nisi, isto zatvorski i odlicanuser posted image
Gledala sam Zelenu milju, stvarno je user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 1257
19.2.2012 23:16:22   
bellla

IZVORNA PORUKA: Hannan

Je li neko gledao ovaj :
Fetih 1453
http://www.imdb.de/title/tt1783232/
Ima li se gdje skinuti? (nije bitan jezik:))

i ja ovo cekaaamuser posted image

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1258
19.2.2012 23:18:39   
Cenzura83
Hej cure, jel imate neke linkove s kojih skidate filmove? mi smo skidali sa stranice bt junkie, ali su je ugasili user posted image , sad nemam odakle sinut niti jedan film.

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1259
19.2.2012 23:23:21   
leona81
real steel super stvarno, hvala na preporuci:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Cenzura83)
Neposredna veza do poruke: 1260
21.2.2012 11:08:39   
*Boo*
evo jos par komedija ako neko vec nije spomenuo

http://www.imdb.com/title/tt1055292/

http://www.imdb.com/title/tt1341341/

Moje srecice ♥ ♥
15.6.2008.
16.10.2011.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1261
22.2.2012 0:43:19   
teacher75

Sinoc gledala The Vow,i film je prelijep samo sto ga od umora ne uspijedoh sagledati citavog tako da cu to veceras kad legnem =)

gledala veceras u cinema city-u, divan, romantican, bs po mom ukusu, uzivala samuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1262
22.2.2012 10:37:17   
pocahontas

gledala veceras u cinema city-u, divan, romantican, bs po mom ukusu, uzivala samuser posted image

o cemu se radi? daj mi reci ukratko? u koliko sati igra film?

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 1263
22.2.2012 11:10:55   
Ilhana RR
Radi se o jednom mladom bracnom paru koji nastradaju i ona izguvi pamcenje 5 zadnji godina... zaboravi no joj je muz i da ga uopste zna a on se bori da se ona u njega ponovo zaljubi... divan je :)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1264
22.2.2012 16:07:41   
teacher75

IZVORNA PORUKA: pocahontas

o cemu se radi? daj mi reci ukratko? u koliko sati igra film?

evo ilhana ti je napisalauser posted image mi smo gledale od 19.00 a mislim da igra i od 21.00

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1265
24.2.2012 23:06:58   
Amelaa RR
Dobar film
user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 1266
25.2.2012 15:56:20   
Anoniman
Ko voli romanticne filmove,preporucujem

The Romantics (2010)

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 25.2.2012 15:58:14 >

(odgovor članu Amelaa RR)
  Neposredna veza do poruke: 1267
28.2.2012 0:45:30   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Dobar film
user posted image

Predobar =)

A ja sam odusevljena filmom The Help... ismijala se i isplakala...

Volim ovakve filmove i mislim da sam ih jedno 100 na ovaj fazon sagledala... Volim crnce iz duse i tako mi je zao sta su radi bijelaca prezivljavali...

Octavia Spencer je zasluzila Oscar koji je pobjedila u nedelju...

user posted image

user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 1268
28.2.2012 12:04:28   
Anoniman
Ilhana,i ja sam gledala Kucne pomocnice...Film je zaista fenomenalan, dirljiva prica, na momente sam se i smijala i plakala...Zena je odglumila fenomenalno i zasluzila je Oskarauser posted image

Gledala sam i Seeking justice i isto ga toplo preporucujem. Napet do kraja, ima dobru pricu, a i dobro se zavrsi sto je najbitnijeuser posted image

Predlazem vam i Trade(film je malo stariji, iz 2007.) ako niste gledali. Nije za osjetljivije, ima par scena bas traumaticnih...otplakala sam ga...Napet je do kraja, ima dobru pricu, napet, nije ukrasen spec. efektima...bas nekako realno opisuje surovost zivota u nekim dijelovima svijeta.

I Incendies(2010.)...taj mi je film..uh...bas stresan, strasan, napet, surov, njezan...Ne preporucujem ga osjetljivijim osobama.

Neposredna veza do poruke: 1269
28.2.2012 14:58:59   
Amelaa RR

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ilhana,i ja sam gledala Kucne pomocnice...Film je zaista fenomenalan, dirljiva prica, na momente sam se i smijala i plakala...Zena je odglumila fenomenalno i zasluzila je Oskarauser posted image

Gledala sam i Seeking justice i isto ga toplo preporucujem. Napet do kraja, ima dobru pricu, a i dobro se zavrsi sto je najbitnijeuser posted image

Predlazem vam i Trade(film je malo stariji, iz 2007.) ako niste gledali. Nije za osjetljivije, ima par scena bas traumaticnih...otplakala sam ga...Napet je do kraja, ima dobru pricu, napet, nije ukrasen spec. efektima...bas nekako realno opisuje surovost zivota u nekim dijelovima svijeta.

I Incendies(2010.)...taj mi je film..uh...bas stresan, strasan, napet, surov, njezan...Ne preporucujem ga osjetljivijim osobama.

Odavno ne procitah bolje preporuke.user posted image ..gledat cu sve sto si preporucila...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1270
28.2.2012 15:15:51   
leona81

gledala sve osim seeking justice, skinula i danas gledam abd:) slazem se u svemu napisano, slobodno stavljaj jos preporuka jer imamo slican ukusa:)

ko voli horrore ali ne strasne, nek skine sebi prvu sezonu american horror story:) super serija

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1271
28.2.2012 17:02:37   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: leona81

gledala sve osim seeking justice, skinula i danas gledam abd:) slazem se u svemu napisano, slobodno stavljaj jos preporuka jer imamo slican ukusa:)

ko voli horrore ali ne strasne, nek skine sebi prvu sezonu american horror story:) super serija

user posted image user posted image Ja pregledala prvih 12 epizodauser posted image ispocetka mi je bilo malo hm...prpa gledati, ali poslije se covjek navikneuser posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 1272
28.2.2012 17:12:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Odavno ne procitah bolje preporuke.user posted image ..gledat cu sve sto si preporucila...

user posted image Hvala.

Neposredna veza do poruke: 1273
28.2.2012 19:31:05   
Ilhana RR
Ja bas veceras kontala da gledam ovaj Trade =) samo da postavim slikice od stvarcica za BB ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1274
28.2.2012 19:44:41   
Mirkica

Ja bas veceras kontala da gledam ovaj Trade =) samo da postavim slikice od stvarcica za BB ;)

Trade

Ilhana pripremi se dobro psihicki ja sam ovaj film odgledala jednom nema sanse vise , jeste poucan ali ubijaaaaaaaaaa ubija , ja kad nisam svisnula sedam dana posle sam ja imala neku suhvu d ovog filma .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *