Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 2.7.2008 13:06:37
Suncica*
Za ljubitelje horora The hills have eyes(Planine imaju oci).. Preteran je.. Takodje neko je spomenuo film Testera(Saw), jako je dobar i dobio je jako dobre ocene na www.imdb.com Inace na ovoj stranici mozete pronaci sve filmove koji vas interesuju sa ocenama..
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 8.9.2008 9:15:45
mamyca
Ja sam ljubitelj horora i trilera,svaki dio od Saw mi je cudo,al prvi je najbolji,Tarantinov novi horor je drama al se sad ne mogu imena sjetiti ,kad se sjeti javim .
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 8.9.2008 9:55:51
Aminad
Ja sam skoro gledala LJubav u doba kolere i iskreno očekivala sam malo bolju obradu te iste knjige.
Evo i jedan tragičan film, tragičan zato što je istinit. Francuski film po istinitom događaju traje nekih sat i 10tak min. Zove se: Oni ili na engl. Them. Obavezno pogledajte ja sam bila šokirana na kraju!
Psihotriler jako dobar je Solsticij.
Ja volim komedije, romantiku u svim oblicima i psihotrilere a horori su mi uh strašni ja ne smijem da ih gledam pogotovo ako ima puni krvi.
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 8.9.2008 10:01:53
tikica_69
Moja tri filma svih vremena:
1. Forest Gump 2. Zivot je lijep 3. Veliko plavetnilo
Mogla bi ih svaki dan kad sam pogledati. Film br. 2 preporucujem da pogledate kad ste lose volje ili u depresiji....hvatiti cete da mozda i nemate dobar razlog za to
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 9.9.2008 18:01:04
djokosaurus
Evo meni omiljene teme-a posto sam doskora bila trudna-citaj>gledala filmove po cijeli dan-evo vam moj 'must see' spisak> Srcedrapljivi- P.S. I love you (G. Butler, H. Swank) Sibirski berberin (znam da je malo stariji) I am Sam(S.Pen) Love actually (U stvari ljubav) Pay it forward(Salji dalje< prim.prev.) OBAVEZNO!!! Komedije- Mean machine (britanski) Night at the museum (Noc u muzeju, A.Sandler) Hoodwinked (Ko je smjestio Crvenkapici-animirani)
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 10.9.2008 0:10:18
Aminad
IZVORNA PORUKA: Sanida
SLOMLJENA KRILA!!!Molim vas pogledajte, divan.Ali trazite taj naziv filma sa Pierce Brosnanom u ulozi negativca,jer se moze desiti da vise filmova ima isti naziv.Ja sam inace poznata kao veliki filmofil,narocito horora...pa eto,ako je neko gledao neki novi(a da ja nisam..)molim vas recite...
ovo su "covers" filma
Slomljena krila! gledala prije par dana odličan je!
evo moj prijedlog film je jedna lijepa pričica o životu!
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 9.10.2008 23:00:00
Aminad
Šta je ovo izgleda da jedino ja gledam filmove? Evo još jedan koji me totalno rasplakao Ovakvi filmovi su razlog zašto ne gledam turske jer uvijek imaju tužan kraj ali me i ovaj iznenadio. Zapravo je film o našoj realnosti, o životu u kojem ne razmišljamo da nam se svaki tren može desiti da nas napusti voljena osoba, umre, (što filozofiram ) e ovo je film o tome i o još jednom, posljednjem danu s voljenom osobom. Uglavnom pogledajte fantastičan je, ali pripremite i maramice
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 27.10.2008 14:32:11
Emina*
Dino, The dark knight smo gledali, extra mi je dobar... Mi smo juce gledali "Death race".... Super je, i preporucujem.... Jest da je malo vise nasilan, ali mi se bas svidio...
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 25.11.2008 16:25:53
Amelaa RR
Upravo pregledan...extraaa i jako jako poucan..turski horor a i nije...cijeli fim je napet...i tek bas na kraju se vidi sta i kako je...i opet sve zbog ljubavi...odavno nisam pogledala ovako dobar.
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 25.11.2008 16:26:19 >