Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 8.1.2009 14:50:47
Anoniman
evo mene opet za nominacijama za Zlatni globus... Odusevljena sam filmom Changeling - glavna uloga Angelina Jolie, baziran na istinitoj prici, drama, jako tuzan film
sinoc sam gledala The curious case of Benjamin Button - draminca takodjer, glavna uloga: Angelinina ljepsa polovina.... al je dobar brate mili uhh film traje 3 sata, al je "gledljiv" svo vrijeme...
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 24.3.2009 10:42:27
andji
Ovaj gore što je Maja preporučila sa Denzelom Washington-om je extra(moj omiljeni glumac uz Winn Diesel-a)a sinoć sam gledala 'PANDORINA KUTIJA' suuuuuuuuuuuuuuuper je....ma samo riječi hvale...preporučujem bez muževa gledanje intrigantan,ima punos sexa,glumac je extra...samo što mi se nije svidio kraj
< Poruku je uredio andji -- 24.3.2009 10:43:18 >
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 24.3.2009 11:12:21
Atarka
Zaista vrijedni gledanja su skoro svi filmovi koje je rezirao Clint Eastwood, a preporucujem posljednja dva: Gran Torino (tu Clint i glumi, film je bio nominovan za Oscara ove godine), kao i Changeling (sa Angelinom). Oba ostavljaju snazan dojam i dugo ostaju urezani u pamcenje.
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 21.4.2009 21:46:44
Blue rose RR
P.S I love you .....aaaaa kako sam ja plakala uz ovaj film....a ujedno je tako prozet osjecajima i srece i tuge....uhhh-film za preporuciti definitivno.
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 25.4.2009 20:13:24
scarlett
Ja sam ga gledala 2 x, prvi put sama, a onda sam i supruga nagovorila, čak je i on preporučivao drugima - nije baš tipičan ženski film. Najtužnija scena mi je kada ona stalno preslušava telef. sekretaricu da čuje njegov glas. Tada čovjek postane svjestan koliko sve kod svog partnera trebamo cijeniti, kako se sve lahko može promijeniti i nedostajati nam - sve ono što nam je normalno i ne primjećujemo. Ako voliš filmove uz koje se plače, obavezno pogledaj i ovaj gore Partitition.