Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
draga tiki..kakav će biti film u kojem glumi Selena Gomez
pa radnja je razuzdana i izgleda kao kontraverzan film pa me zaintrigirao. uglavnom, nista od toga sto se tice sff, uzela sam karte za ovu spansku snjeguljicu i za blue jasmine od woody alena
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 15.8.2013 8:21:53
Mirkica
Ej da pozdraim moje filmovizovke :))) niej me dugo bilo sad ce ruzno vrjeme i vrjeme filmova pa da vidim sta ste predlagale :)))
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 15.8.2013 11:51:45
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Ej da pozdraim moje filmovizovke :))) niej me dugo bilo sad ce ruzno vrjeme i vrjeme filmova pa da vidim sta ste predlagale :)))
evo ja upravo predlozih, neces se pokajati
vidim opis nema mm ne gleda filmove tako rado al ovaj ce pogledat :)))
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.8.2013 13:28:08
aazra
Evo da i ja pozdravim sve filmofilke...mada mi nedostaje storm, ali nadam se da ce se i ona javiti, kad krenu kiše i loše vrijeme (idelano za gledanje filmova)
Ja sam ovih dana gledala "Pravilo ćutanja" najnoviji triler Roberta Redforda...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.8.2013 19:21:14
Mirkica
samo vi predlazitite kad dodju sivi dani ja cu lijepo sve sjesti i poskidat i ond au miru gledat sad mi se ne isplati djeca hoce vani lijepo vrjeme nemam kada :)))