Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 4.8.2013 0:31:37
leona81
film je zaista jedan od najbolje uradjenih filmova na nasim prostorima, kada govorimo o efektima, scenografiji, glumackoj postavi... sama ideja filma je malo...pomjerena, nacin kritike drustva i pokusaj da se prenese poruka nije urodio plodom, bar ne kod vecine...mozda je previse brutalan da bi do toga doveo, s tim da mislim da je brutalnost iskoristena u iskljucivo marketinske svrhe... s obzirom da sam ja veliki ljubitelj koreanskih horror filmova, srpski film mi nije cak ni prebrutalan...moja jedina zamjerka je scena sa bebom, koja mi je sasvim bespotrebna
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.8.2013 0:10:59
leona81
IZVORNA PORUKA: Galicia
Pa scena sa bebom i jeste kljucna. Da nije nje, film bi mogao proci.
kao trebalo je sokirati todorovica, a samim tim sokirati nas kao publiku, medjutim mene nije sokiralo samo mi se gadilo...jasno mi je sta je htio reci al brate zar bas na taj nacin. jesi gledala 120 dana sodome? ja sam ocekivala zaista da cu da sanjam te scene nakon sto su mi toliko o filmu govorili, ja citala, proucavala...kad ono...sipak
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.8.2013 0:16:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: henna ze
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Juče sam gledala Oblivion, i onako, nešto nisam baš oduševljena, možda sam više očekivala.
Jel'' ko gledao Gatsby-ja? Ja ga mislila "pristaviti"za sutra.
jesam ja..
znači vrh!!
od tehnike..efekata do priče...
reći ću ti da sam se na kraju isplakala
mozda se nekome neće s vidjeti..ali ja volim onaj onakav kič..volim Lea...i nešto što nije uobičajeno
Gledala ija. Ispocetka dosadan, nekih prvih 20 minuta, odna je krenuo da me odusevljava...Nisam zaplakala, ali bas mi ga bi zao na kraju...Ekekti super, a Leo sto je stariji to je bolji glumac i muzevniji iako nikad nije bio bas moj tip.
kad sve pogledam javim se sa utiscima. ovaj sto je br 1, uopste nije sirov. vise je neka crna komedija... sta bi sad psiholozi rekli o meni. kao klinka sam sa najboljim drugom gledala filmove koji su bili bas sirovi, i to smo u videoteci trazili sto bolesnije. mora da imam neki problem:) znam da su nas cudno gledali...
kad sve pogledam javim se sa utiscima. ovaj sto je br 1, uopste nije sirov. vise je neka crna komedija... sta bi sad psiholozi rekli o meni. kao klinka sam sa najboljim drugom gledala filmove koji su bili bas sirovi, i to smo u videoteci trazili sto bolesnije. mora da imam neki problem:) znam da su nas cudno gledali...
ja bih ovdje dodala ples u tami
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.8.2013 15:11:17
teacher75
ja sam gledala 20, 21, 16, 2, 3, 4 i svi su dobri. a na ovu listu bih jos dodala osim gore navedenog i Marija milosti puna. bas mi je taj film brutalan i tezak
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.8.2013 15:31:05
teacher75
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Ja ne volim ni brutalne i teške filmove. Hebem ti to kad sebi danima ne mogu doći - zbog čega- zbog filma, ma daaaj.
ne volim ni ja, nemam vise zivce za to al ovi gore navedeni sto sam pogledala su kvalitetni. a sada najvise volim odgledati dobru komediju ili dramu il triler
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.8.2013 16:35:03
Galicia
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja sam gledala 20, 21, 16, 2, 3, 4 i svi su dobri. a na ovu listu bih jos dodala osim gore navedenog i Marija milosti puna. bas mi je taj film brutalan i tezak
Marija bas nije brutalan, jeste tezak, ali nije ni malo brutalan.