Esmica -> RE: Porod kod kuce?! (2.1.2010 1:54:53)
|
Tako su nas naucili da mislimo doktor je doktor i on bolje zna. A zna li doktor bolje kad ti se dijete razboli(moje drugo dijete) pa ode u bolnicu,mala beba,ni mjesec nema.Pa tebe fino lijepo smjeste u onu kucaru,navecer te posalju kuci,bez obzira sto dojis,a bebu ostave samu da se dreci gore,daju joj adaptirano. Ti doktori koji kao znaju sta je dojenje,i da je bebi pored dojenja i sna najbitnije da je uz majku? Zna li doktor bolje da treba pustiti da pupcana vrpca otpulsira pa je onda sjeci,ali ko ce cekati,lakse odmah cjepnuti,pa nam zato bebe ne prodisu odmah,i onda se nadju oni koju su je kao spasili.Prodisala je. Neka samo puste da ide prirodno,onako kako treba da bude,i sve ce biti ok. Danas su doktori (cast pojedincima) samo profiteri. Kad ti kaze doktor da ti treba odstraniti bubreg,danas se trebas zapitati dal je zaista tako,ili on time zeli da kupi sebi bolje auto. Pogledaj samo kako zeljno gladaju hocel im ko dati kovertu,pa da te pogledaju kao insana. Opet kazem ima pojedinaca nisu sigurno takvi.Naisla sam sama na dva insana u moru nadljudstva. Porod kuci je najljepsa stvar koja mi se desila,i svakome bih preporucila.
|
|
|
|