M kao Mama -> RE: gdje kupiti za dijete? (23.9.2011 14:48:43)
|
IZVORNA PORUKA: HanaBana IZVORNA PORUKA: mama alma RR E, fakat valja nam do dinke prohodati i mi smo bez mantilića i jaknica za prelaz sinoć gledala u IANI gumene čizmice da joj sparim sa kabanicom i kišobranom 45 KM, nekako mi fakat žao tolike pare ne gumenjake da sručim, al komplet bio bio boli glava, al opet 45 KM za čizme gumene,ne znam bumo videli joj mama alma to je zaista preskupo...ma treba jos promahalati...ja vjerujem da mozes naletiti i jeftinije da joj sparis IZVORNA PORUKA: HanaBana IZVORNA PORUKA: mama alma RR E, fakat valja nam do dinke prohodati i mi smo bez mantilića i jaknica za prelaz sinoć gledala u IANI gumene čizmice da joj sparim sa kabanicom i kišobranom 45 KM, nekako mi fakat žao tolike pare ne gumenjake da sručim, al komplet bio bio boli glava, al opet 45 KM za čizme gumene,ne znam bumo videli joj mama alma to je zaista preskupo...ma treba jos promahalati...ja vjerujem da mozes naletiti i jeftinije da joj sparis slažem se, ali to je čitava kolekcija kišni mantil, kabanica, kišobran i torbica,
|
|
|
|