Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Molim pomoć! Ima li u Azel Frace na Dobrinji ili kojem drugom kupaćih gaćica ili (ako baš mora) kostima za djevojčice 7-8 godina? I znate li gdje bih drugo mogla naći a da ne koštaju po 25-30KM?
Ima slatkih na pijaci na Otoci, pa pretpostavljam da onda ima i na Ciglanama. Ovi su 8 i 10KM. Mozda ima i skupljih.
A cini mi se da neko rece da ima i u onoj prodavnici iza katedrale uz tramvajske sine prema ogavini kad ides, kao i u Haris exportu i pod Logavinom i tamo kod Vjecnice. Mislim da su 5-10KM. :)
cure jelo neko vidio ovakav bazencic negdje u gradu...prosle godine sam ga kupila u Merkuru kod interexa al sad ga nema...i nije bio ni skup a zlata vrijedi
jooj i meni ovako nešto treba, prošle godien je bilo u FIS-u al ne kupih, biolo već septembar
cure jelo neko vidio ovakav bazencic negdje u gradu...prosle godine sam ga kupila u Merkuru kod interexa al sad ga nema...i nije bio ni skup a zlata vrijedi
Mislim da sam ovako nesto vidjela u Tusu na Stupu
Astra Borovo, Planika, Planet obuća na Ćengić vili, imaš u tim radnjama posebno police sa plastičnom obućom za djecu i odrasle. Imaš i u Merkatoru u Ložioničkoj, jednu prodavnicu koja ima asortima Astre i Planike, pa imaju veliki izbor obuće za plažu.
Neces vjerovati da sam ih sve obisla,vecinom su japanke.Ponadala sam se da cu u planet obuci naci,ali se razocarah.Prosle godine je bilo u tl platnene lagane predivne,ali vise nemaju nista
chicho u merkatoru je imao sandalice za plazu, bas one prave starinske
ja sam ove vidjela u bbi neki dan u iani...vjerujem da su jeftinije negou chiccu...prosle godine sam ih ja u chic.platila 20km...eto da imate orjentaciju
salmy...vidjela sam i u intersportu gumene sandale...vjerujem da su i one dobre...samo su skuplje bile...a ja cu se opet ponoviti...nama su se najbolje pokazale surferice...imas ih na moru ako ovdje ne nadjes
Gdje da kupim najobicnije sandalice za plazu? obisli smo skoros ve djecije radnje i nema nista,ili su japanke ili kozne sandalice?nama trebaju obicne za vodu
najbolje je da mu kupis ovakve sandalice http://swgloves.wordpress.com/2010/09/10/rubber-news-3/ ja sam lani prvo kontala kupiti one gumene za plazu kao sto smo mi kao djeca nosili, a onda sam citala da se cesto usjecaju u nogicu i zuljaju i sjetila sam se da sam i ja kao dijete imala problema sa tim, pa smo joj kupili ovakve i super su udobne. imam i ja slicne pa znam kako nema nista udobnije
ma nece, ima onaj kao kais da se stavi naprijed ili nazad po zelji, vidjala sam na moru puno djece u takvim sandalicama prosle godine, ne bi im roditelji kupovali da se izvrcu. lana je juce svoje nosala po kuci i nije bilo problema, a znas da je ona prohodala prije samo 2 mj. kad se njoj nisu izvrtale nece ni A. sigurno
ma nece, ima onaj kao kais da se stavi naprijed ili nazad po zelji, vidjala sam na moru puno djece u takvim sandalicama prosle godine, ne bi im roditelji kupovali da se izvrcu. lana je juce svoje nosala po kuci i nije bilo problema, a znas da je ona prohodala prije samo 2 mj. kad se njoj nisu izvrtale nece ni A. sigurno
Gdje da kupim najobicnije sandalice za plazu? obisli smo skoros ve djecije radnje i nema nista,ili su japanke ili kozne sandalice?nama trebaju obicne za vodu
najbolje je da mu kupis ovakve sandalice http://swgloves.wordpress.com/2010/09/10/rubber-news-3/ ja sam lani prvo kontala kupiti one gumene za plazu kao sto smo mi kao djeca nosili, a onda sam citala da se cesto usjecaju u nogicu i zuljaju i sjetila sam se da sam i ja kao dijete imala problema sa tim, pa smo joj kupili ovakve i super su udobne. imam i ja slicne pa znam kako nema nista udobnije
to su tzv. kroksice...joj ticerko...kako to ne znas ...salim se kroksice su super...al ja bih voljela orginalne...barem za sebe
Teacher ove mi se sviđaju,ali se bojim da nogicu ne bude izvrtao
nece se izvrtati, proslo ljeto je A proveo i kroksicama ovakvim, i to nekim za dvije markte mu kupila u izbor trgovinama, i bas sam bila prezadovoljna, i ove cu